done

Dag 28: Den nyaste bilden på dig själv:


Dag 29: En tokig bild:

snarare äcklig. Det är typ kladdkaks smet på burk? Inte skit.

Dag 30: En gammal bild:

.


Everyone is like:

and you´re sitting there like:

but then she ask you, and you like:


dont know what to do

Efter skolan for jag och lisa ut på en joggingrunda, fast jag sprang inte långt. Jag måste ju ha den sämsta konditionen som finns. Nu ikväll gjorde jag någonting som jag åtminstonde är bra på, äta! Annars så har jag duschat osånt. Nu hade jag tänkt att ta med en bok och sätta mig i soffan och läsa, måste ju börja nångång. Men först ska telefonen få ladda klart. Vill ni veta vad som står högst upp på min önskelista iår? Trodde väl det.

wuhuhu ♥

30 november

Sitter nu hemma hos lisa på lunchen. Börjar om 40 minuter. Hade engelska prov och det gick bra tror jag. Ute spöregnar det då, helt sinnes och imorgon är det 1 december och ingen snö på marken. Kan verkligen känna julstämningen, wäääh. Efter skolan ska jag hem och läsa den nyaste boken av katarina von bredow. Datorn ska jag försöka låta bli. Hade också tänkt att skriva bokrecensioner men jag får se. Hejs!

galet

Drog in till stan efter skolan med anna och inhandlade en massa julklappar, tusen kronor fattigare. Wääähäh. Köpte även ett par pyjamas shorts från gina, en tröja och mjukisar från bikbok och en earcuff från glitter till mig själv. + mat från max! Träffade även på clara som jag inte sett på ett tag så följde vi henne till coop arena, hade lite beslutsångest om jag skulle se matchen eller inte men gjorde icket de utan gick upp mot midgårdsvägen och väntade på bussen. Knallade sen hem och har tagit mig en dusch och pluggat till engelska provet vi har imorgon, dödödö. Nu är planerna att sova! Så godnatt

28 november

Igår somnade jag några gånger, höll mig iallafall vaken några timmar på kvällen, kolla på gustafsson 3 trappor och sen lite beck. Somnade där kring 10. Behöver jag ens säga att jag var mer död än levande imorse då alarmet började? Gjorde mig klar på typ en halvtimme och har sen 10 över 7 bara suttit framför datorn och läst bloggar. Ska snart gå och packa klart gympaväskan och sen börja gå mot skolan. -4,2 är det ute, häärligt! Efter skolan följer jag med och kollar då blaja ska färga håret, sen hem direkt och sova ♥ Nä men får se hur trött jag är

första advent

Helgen har varit riktigt rolig! Började med att jag och ida sovde hos lisa på fredagen. På lördagen sen då så drog vi till forsnäs med alla konfirmander. Ätit tacos, sett film, gått promenader och såntdär man gör i kyrkan osv. Har endast sovit en timme inatt så är ganska trött, men tog mig en powernap för inte så länge sen. Duscha har jag också gjort så man kanske kvicknar till. Planerna för resten av dagen är att bara vara hemma och sova..hoho.

shgpskjdvol,swdkm

Dagen blev trots allt inte så jobbig, var pannkaka till lunch så man överlevde iallafall. Har varit massa om att en från våran klass har sagt till läraren att många har rökt osv då dom inte ens har gjort det. Vem det är fick vi inte veta men ja..tönt aosinfkalfd. När jag kom hem så däcka jag direkt på soffan, fast blev bara en powernap. Nu väntar jag på att malin ska hämta mig så far jag till pappa. Juste hade utvecklingssamtal och det gick bra! Har inget mer att skriva, förutom att det är fredag imorgon ♥ Och hela lördagen är förstörd för att vi ska uppåt någerst med konfan...

you tried your best but you didn´t succeed

Har just varit och ätit middag, ska på ett tag gå och skölja ur hårinpackningen. Sen är väl planerna att se jersey shore och efter de plugga spanska glosor. Skolan var helt okej, inte speciellt lång dag och de blev ju bättre med lång lunchen vi har. Hockeyn börjar väl 19.00 om jag inte minns fel? Så ska se till att vara klar med allt tills dess så kan man ju kolla lite. Ska försöka somna lite tidigare för vi går till halv 4 och bara små små hål mellan varje lektion, wuuuueh.

uno, dos, tres

Dag 25: En bild som gör dig glad:
Nej jag bajsar inte, vi försökte göra en hoppbild men det gick ju sådär...
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med:
Den här har redan varit om jag inte minns fel?
Dag 27: En rolig bild
Lillerik! För er tröga så ser han ju inte ut sådär utan gjorde om i fatphoto.

memories


Skolan rullade på snabbt, den var rätt så rolig ändå, t.o.m badet! Till middag blev det pizza, annars så har jag bara sett på jersey shore, duschat och annat ointressant. Ska bara se klart ett avsnitt sen sova! Ska ta mig upp den tid mobilen ringer och inte 50 minuter senare. Försöka går ju iallafall. Har inget mer att skriva så hörs imorgon.

jersey shore

Helgen har varit mycket trevlig. Fredagen spenderades med några tjejer på gårn sen ute osv. På lördagen var jag en stund hos ida, sen blev det gomiddag med familjen. Idag vaknade jag inte allt för sent, käka lite frulle gick sen vidare till mamma. Anna kom strax efter två, sett lite film och varit förbi ica ensväng. Planerna är väl att duscha och tjilla framför tvn. Skola imorgon, härligt! 4 veckor kvar tills jullov, längtar liite grann.

two

två idag så att jag blir klar med alla sånnadära någongång.

Dag 23: Någon/några du alltid har roligt med:
Har ju alltid roligt med alla jag tycker om? men okej,

+agnes

Dag 24: En bild från i somras:

Har en hel drös med bilder från i sommras så jag blunda och tog bara en. 

du får leva med det resten av ditt liv


Har inget speciellt att skriva, har spenderat dagen framför tvn med hundarna. Varit ute på en långprommis för ett tag sen och väntar nu på max mat! Efter det far jag till pappa där jag spenderar helgen. Har inte varit där på hela veckan, gick bara förbi där igår och var med samster. Lär ju inte bli så bra uppdatering om dom nu inte har fixat internet vill säga. Men ha en trevlig helg!

just when you think your life sucks, it happens something good



(weheartit)
Det snöar ute nu! *happyface*, anyway..

Fick palt till middag hos farmor efter skolan. Har varit nu ute på en promenad, gick förbi pappa och hämta min deckarbok, måste skriva en recension till nästa vecka. Resten av kvällen blir det väl att se tv, tvätta bort sminket osvosv. Har inte så mycket att skriva eftersom det inte har hänt något speciellt. Men nu ska jag ta mig en panodil och duscha efter det!

good life

Har bara degat framför gossip girl & jersey shore sen jag kom hem. Ska nu gå och ta bort sminket, borsta tänderna sen sova! Jobbig skoldag imorgon, går till halv 4 och har endast 5 minuters hål. Blir direkt hem och plugga glosor, ska plugga som ett as så jag får bra betyg då vi får dom kring jul. Jo godnatt.

Rulltårta

Sitter hos Lisa nu och har just gjort som rubriken lyder en rulltårta. Riktigt god blev den! Ska fara hem om en stund, blir väl att äta middag sen bara slappa framför tvn, pappa skulle komma förbi med palt till mig för jag orka inte åka buss in till stan. Hörs då jag är hemma!


två

Dag 21: I min handväska, Använder aldrig handväska. Har alltid allt i jackfickorna. I dom brukar jag iallafall ha, tuggummi, pengar, lypsyl, skåpnyckeln, schema, sen kanske även nå snoddar och hårnålar.
Dag 22: Någon som är snygg,

mistletoe

Hade två prov idag, spanska och kemi. Spanskan gick riktigt dåligt, förstog ingenting. Kemin gick iallafall bra tror jag. Dragit på mig nå skönare kläder och ska gå och tvätta bort sminket snart. Har varit helt slut hela dagen. Härligt att man är skol less redan då det är typ 5 veckor kvar. Blir att äta middag nu sen spenderas väl resten av kvällen framför tv/datorn. Ska nog också fixa om i mitt rum, intressant? nå jo.

konfa

Har spenderat mesta dels av dagen på församlings, åt lunch, lekte lekar, lyssnade osv. Pressat lite middag och ska nu gå ut på en prommis med mamma och zcott. Ska till pappa och hämta min dator! Hade egentligen planer på att göra en kladdkaka men får ta det imorgon då jag sover hos pappa. Är ju fars dag idag, grattis världens bästa pappa ♥ Så han får en kladdis imorgon istället. TTYL!

💩

Ligger i sängen nu och ska strax försöka ta mig upp. Ska vara i kyrkan kring 11. Efter de är klart så ska jag plugga resten av dagen, kul. Har inte så mycket mer att skriva förutom 41 dagar till julafton 💜


EMA

Tog en sovmorgon imorse sen bar det iväg till hedenäset. Lisa åkte med där ifrån så käka vi pizza till middag. Chilla på här hemma ett tag sen gick vi hem till henne och hämta onepiecen. Mötte sen agnes och ida så följde dom med till mig, dom drog för en stund sen och nu sitter jag med lisa i våra onepiece. Ska nu gå och ta bort sminket, duscha osv. Sen kanske slå igång någon film, asbgfnasmdfak imorgon är det konfa så måste stiga upp tidigt....men hejdå!

hold up, heeeeey

Har inte haft något internet så har inte kunnat blogga. Nu sitter jag hos mamma och ska dra på mig one piecen och gå ut med hundarna. Fick tillbaks matteprovet idag på skolan, fick ett G iallafall fast jag hade bara tur. Sista lektionen hade vi SO prov, gick inte bra och jag är glad om jag får ett G. På måndag får vi våra omdömen, intressant att se vad jag får. Skulle skicka in min deckare till läraren men fick aldrig någon mejladress så då blev det ju lite svårt. Ska fara till pappa när malin hämtar mig, sover där inatt. Imorgon blir det mest troligt haparanda, candy world! Kvällen spenderas hos mig med lisa, hundvakter wäääh. Nu hinner jag inte skriva något mera, vi hörs imorgon.
(sitter inte på min dator så kan inte ladda upp någon bild)

Dag 20: En bild på din bästavän


Hej anna anna anna du är speciell HEJ ANNA! hehehheheh


let´s hope it´s not today

Skolan rullade på som vanligt, blabla orkar inte snacka om den man blir ju deprimerad. Gick till blaja efter iallafall och testade emmas löshår, haha lägger upp en bild sen! Kollade sen när Åsa stoppade upp hennes hår. Hem sen och blev överlycklig då jag såg skolkatalogen ligga på bordet. Fast vissa blev ju snea och skelögda osv..eheh. Följde med till nån stuga sen och var där i några timmar. Kom hem för en stund sen och nu måst jag skynda till tvn och se på dh.
Ni ser ju lite av dagens outfit, kunde inte fota nu heller för kameran har jag inte laddat än och mobilens kamera är kass som ni ser eller ibland bra åja.
Spetströja-Frankrike (fick av lisa)
Ljusrosa linne-JC
Jeans-Sexybysweden
Armen såg ju liite obehaglig ut..
Tårtan jag och agnes gjorde till lisa, inte för att skryta men den blev riktigt god ;)

Dag 19: Beroende


Sen även datorn, lypsyl, tuggumi, godis osvosovosv


tacopaj

Höll knappt på att ta mig upp från sängen imorse. Skolan rullade på som vanligt, på hk:n skulle vi göra skinksås och makaroner. Skinka är verkligen verkligen inte gott, och nu var det tjocka bitar dessutom med såntdär segt på. Och var tvungen att smaka för att få G, aisdbjfkm lärare. Kände för att klaga lite, efter den gick jag och agnes till henne och gjorde en tårta, fast blev några vändor på byn för att handla...men gode god blev den! Vi gav den alltså till lajablaja för att hon kommit hem från frankrike, snälla eller va? Har just varit och ätit middag hos pappa, kom just till mama. Ska duscha lite snabbt sen bara se på tv. Ska då sova tidigt ikväll så jag inte är lika död imorgon. Imorgon blir det att plugga hela dagen, ska kanske mest troligt skriva en till deckare och sen välja mellan dom två för gillar inte min första. Inte för att den är klar än men ja. Nu ids jag inte skriva något mer, dagens outfit orkar jag inte fota nu, kameran har ändå slut ström (skyller på det). HEheh!

5 sept 2011


mörkblå onepiece-onepice

Ja intressant outfit.


fix you

Legat och sett på friends with benefits imorse. For sen ner till stallet och red dixie! Har just tagit en dusch och ska snart fara till pappa. Blir att göra hemma gjord pizza till middag! Sen måste jag göra klart min deckare, men blir aldrig nöjd med början dftvgbhjg. Någon annan som har lust att skriva den till mig? heh hejdå

-


Lite små söt sådär


4 sept 2011

Tänkte börja med dagens outfit, har ändå inget att göra.



Lite oskarp men får duga.
Mössa-Carlings
Tshirt-Ginatricot
Jeansleggings-HM i think?
Orkade inte med nå smink idag som ni kanske ser.

Dag 18: En ovanlig bild


lillbullen ♥


there´s no one like the other

Skrev ingenting igår så kan berätta lite kort om vad jag gjorde. Sov hos pappa, for ner till stallet på förmiddagen och gjorde allt till måns och red sen i ridhuset. Sen hem och duscha, käka middag osvosv. Ida och agnes mötte sen upp mig så gick vi till ida. Hade lite makeover, blev lite hardcore över sminkningen jag fick så att ja...jo. Sov sen hos ida! Vaknade inte upp alltför sent imorse, åt frulle sen drog vi på oss våra one piece´s och kolla tv, chiilll! Nu har jag just tryckt middag, resten av kvällen kommer väl bli att sitta framför tvn. Helt okej de med!

Då var mina 900kr borta, för dom köpte jag en cardigan från bikbok 299:-, en tröja från gina (som ni ser lite av på bilden ovan) 99:-, en foundation, eyeliner, bronzing powder, sminkborstar sen var de nog inte nå mer? Jo käk från mat & prat! Har just ätit lite pannkaka och ska strax bege mig till stallet, rider nog i paddocken om de är lektioner. Sen far jag till pappa och sover där! Om ni vill veta så har min onepiece kommit, gladchey123550.

spenderat kvällen hos..


Spelat the sims 3, käka lite tårta osv. Knallade hemmåt kring halv 9, har gjort "kladdisen" nu. Det blev en torr äcklig kaka. Får aldrig till en riktigt god kladdkaka, de går verkligen inte. Har även tagit en dusch, ska nu se lite jersey shore sen sova! Får ju inte direkt sovmorgon imorgon..


Dag 17: En bild på din fritid

Menar alltså då att fota!

Btw, här får du en bild på milou ida

lollipop


Spenderat större delen av dagen i stallet med agnes & ida! Har även just käkat en kebabrulle, den satt gode bra. Hade tänkt att baka kladdkakan nu och sen gå ensväng till linn med mamma och zcott. Sen duscha osånt. Blir stan imorgon med 10.10 bussen. Hade visst 900kr på kortet ;) Fast kommer ju inte ha mycket kvar efter stan, måste inhandla massa smink osvosv..aja sen nästa gång jag får pengar ska dom gå åt till julklappar så får passa på!

RSS 2.0