it´s a beautiful thing


Gårdagen blev mycket bra, har inte skrattat sådär mycket på ett bra tag. Idag så vandra jag hemåt kring 1 tiden typ. Sen dess har jag ätit, städat garderoben, dammsugit upp blommjord och nu ska jag ta och fortsätta med att dammsuga resten av huset. Efter de ska jag ta milou på en prommis och möta mamma. Sen blir de mest troligt att beställa hem lite kläder. Hade inte heller suttit fel med kladdkaka eller något liknande så kanske tar och bakar! Nå vi får höras ;)

2 st

Dag 15: En person som du vill vara med;
Orkar inte lägga upp samma bild, men lajaaaaa!
Dag 16: En bild på dig själv;

Haha i somras, bara för att jag var sådär blek hela sommaren..

det ekar över hela staden


Gick ner till stallet kring 1, red ut ensväng med agnes och hästarna! Har sen gått hem, ätit lite och tagit en dusch. Ska nu börja packa sen bege mig mot agnes. Kommer att spendera kvällen/natten där med henne och ida! De blir praa, hörs imorgon!

jersey shore

Ja vissa har varit vaken i sisådär 2 timmar, kan typ inte sova länge då jag är ledig men då jag ska på skolan kan jag sova hur länge som helst. Min önskelista är nu klar, den slutade på 5000 maybe? Heh..
Får se vad man får. Nu ska jag gå och ta mig nå frukost, sen bara ta de lugnt tills kring 12. Blir uteritt med agnes då! TTYL!

burning inside

Drog ner till stallet kring 2 tiden och red måns. Ni som vill veta mer om det kan ju kolla lisas blogg! Annars har det inte hänt mycket, ska på en stund käka tacos. Juste beställde min onepiece för nåra minuter sen. Behöver jag ens säga hur mycket jag längtar tills den kommer? Enda negativa är att nu har jag inte ett enda öre på kontot. Får klara mig tills nästa vecka. Ska kolla nu facebook osånt. Vi hörs!

LOV

Höll knappt på att ta mig upp imorse men kämpade igenom hela dagen. Den var iof inte speciellt jobbig, labba först, sen matteprov, såg film, idrott och så fick vi städa ur skåpen så vi slapp so:n! Som start på lovet blir det middag med släkten på waldorf, inte fel de inte. Nu ska jag gå och pressa lite käk! Vi hörs någongång

Juste kommer skriva på laajaaS blogg om hur det går med måns osv, så ni som bryr er kan ju kolla där. Fast ikväll ska han få vila.

xoxo

bodenbadhus

Varit på bodenbadhus hela eftermiddagen. Kom hem för en stund sen. Sista dagen i skolan imorgon, sen lov! åååh orkar inte. Bara tråkiga äckel lektioner. Sen far ju även laja till frankrike imorgon, oj så roligt de ska bli på skolan woopwoop. Kommer sakna mongot iaf ♥ Ja men nu ska jag fortsätta sura, sxdcfvgyhbuni

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider


no var man då redig förr! 2008 elr 2009 maybe?


made of

Dagen har varit gode seg! Gick iallafall till lisa efter skolan, gjorde ett schema inför helgen + tis & ons nästa vecka. Följde sen med henne till stallet så visa hon allt han ska ha osv. Nu har jag just duschat, tagit bort sminket osånt. Ska på ett tag bege mig till soffan för lite kex och ost! Imorgon efter skolan far jag till stan, godishuset ♥ Nåmenja

Status

72 poäng i wordfeud behöver jag säga mer?


Sunday

Har inte gjort så mycket idag, är ju trots allt söndag. Bara varit förbi anne ensväng, ätit lite tårta osånt. Blev jag som fixade middag idag, gjorde kräftsoppa. Gode god blev den! Nu på kvällen har jag bara suttit framför tvn och kollat på gustafsson 3 trappor, bra program dedär. Nu ska jag snart ta och sova så jag orkar upp imorgon, en vecka kvar sen är man ledig!

Blev lite för mycket för vissa..


PA3

Filmen var faktiskt bra! Den bästa av alla 3 tycker jag. Från stan fick jag med mig en tröja, två mössor, ett skal till telefonen & en tröja till sam. Kom hem igår kring halv 12, däcka rätt så snabbt. Precis varit ner och ätit frulle, ska nu bara dra på mig kläder så ska vi gå på en lång prommis! Blir en hemmakväll ikväll med godis osånt, skönt de med!


hade visst glömt denna..

Dag 11: En person du litar på.
Litar på alla mina vänner.

Dag 12: En bild + 5 fakta om mig. 

1. Mina ögon är olika stora på bilden
2. Skelar ibland på bilder
3. Jag är riktigt mörkrädd
4. Har ganska dåligt tålamod, blir irriterad väldigt lätt
5. Är väldigt dålig på att spara pengar

Dag 13: Du och någon klasskompis.

Här har vi ju hela bunten! Dessutom skela jag på klassfoto, woupwoup naaaaaat

spritt språngande galen

Skolan gick segt, fick iaf sluta kring 2 för jag skulle till tandläkarn. Fixa mitt hål sen rulla jag vidare hem. Precis tryckt i mig go middag! Mina planer för resten av kvällen är väl att måla naglarna som jag inte har gjort på ett väldigt bra tag, sen bara ta bort sminket och krypa ner i soffan och kika film. Fredag imorgon, oooouffh så skönt de ska bli! Som start på helgen blir de att se paranormal activity 3 med lite folk på bio, inte fel de inte! 


gick ut på en fotorunda, fota denna blandannat :pPPpPppP

first of the year

Hade no-prov idag, gick verkligen inge bra. Satsar på omprov! Fick tillbaks våra engelska prov också, fick VG på de så de var ju bra iaf. Nu ligger jag bara i sängen och lyssnar på musik, ska snart cykla iväg och hämta alla mina saker. Fast de blåser som ett cfgvbnj ute.

16 oktober

Var ju konfa idag, så har suttit där sen 11 tills nu och chillat på. Lite kort om gårdagen, for ju först på bk och käka med några. Kycklingen var torr, salladen var helt sliskig osv så nej de där var första och sista gången jag far dit och äter, hädanefter selmas! Sen gick jag och amme till han och var med hunden, sen kom agnes och lisa så gick vi ut ensväng så kom sen wille och viktor. Såg på en film, kommer inte ihåg vad den heter men bra var den då. Sovde sen iaf hos lisa, somna kring 3 halv 4 kanske? sen uppstigning 9. Men nu ska jag gå och ta mig ostbågar och julmust ♥ har inte ätit nå sånt på hela helgen så de är ju på tiden. Ska sen börja packa väskan, duscha åde för ska till pappa och sova. Johej!

Blåbärspaj

Haft en bra dag idag! Förutom att jag var gode trött imorse då alarmet ringde, tog mig iaf till skolan och hade no-labber osånt först på morgonen så de var ju chill. Efter skolan gick jag till lisa, gjorde en blåbärspaj som blev riktigt braa! Dunka sen musik och testade hennes onepiece, nja behöver några storlekar större tror jag nog..satt helt tajt åja. Nu ska jag strax gå ner och kolla på idol, lär ju somna direkt efter de. Aja lika bra de för ska inte sova hela dagen imorgon, ska och rida dixie sen på kvällen ut&käka med mamma,andreas,åsa,olle och amme! Vi för höras imorgon, gnaaaatt :)

Lisa om du ser det här, se till att vara hemma imorgon, jaanice.

Fint min hund sover,


allting kommer bli bra tillslut

Jobbigaste dagen idag på skolan, fast den gick rätt så fort ändå. För tillfället sitter jag hos mamma, har just duschat och packa lite. Ska snart börja gå till pappa, ska käka pizza! Helgen spenderas nog mest troligt där, har då inget annat planerat. Måste sen träna på so:n, ska ha ett läxförhör om skogen..trodde att vi hade lämnat skogen bakom oss men icket. Men nu ska jag gå innan det blir alldeles för mörkt! Cya

moving on

Okej ingen skola idag heller eftersom jag fick tillbaks febern och allt igår. Nu mår jag jag iaf bra, har varit i stan ensväng och städat ur lägenheten. Till lunch blev de kycklingbaguett från dagoberts, var faktiskt gott (kan äta där om de är lååångt mellan gångerna) sen for vi förbi donken på hemvägen, satt fint de med. För tillfället sitter jag hemma och packar om väskan för ska sen cykla tillbaka till pappa, sover där igen. Har visst engelska prov imorgon så ska hämta böckerna hos laja. Nä men nu ska jag fara vidare, cya!

resten av ditt liv

Blev ingen skola för mig idag. Men imorgon ska jag fara dit iaf. De enda jag har gjort idag är väl att ha hunnit se klart säsong 8 av 2 1/2, eeeehe..såg även första avsnittet av den nyaste säsongen. Blir ju inte riktigt samma sak då inte charlie sheen är med. Nåja, nu ska jag snart bege mig till pappa, saknar ju saaaamster! TTYL

fuckin perfect

Vad har jag haft för mig idag då? Klockan 8 steg jag upp, degat framför tvn, ätit glass, legat i sängen mestadels av dagen & ätit pizza. Intressant dag va? Nu missade jag även gossip girl på tvn, fucklajf. Får se om jag far på skolan imorgon, beror ju på hur jag mår. Har inte så mycket mer att skriva, vi får väl höras vid nångång!

still counting

Vilken bra lördag de blev då. Vaknade upp och frös som ett as och huvudvärk har jag också. Så fort jag kom hem gick jag och la mig i sängen och slog igång 2 1/2 män fast de tog inte länge förrens jag somna. Får väl hoppas att jag är frisk imorgon iaf. Nu ska jag hämta mer glass och bara se filmer, häääärligt! Eller..?

Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll


De han gör är att sova, äta, säger inte så mycket, osv de är ju snällt va?


provprovprov

Skolan var helt seg, bara tråkiga lektioner, 5min hål, 20 sekunders lunch + ett svenska prov som gick skit. Ides inte fara direkt hem efter skolan och plugga så följde med pappa till stan ensväng. Skallen blir ju helt seg av att vara i skolan. Nu har jag iaf gjort klart so'n, ska nu träna på fysiken eftersom jag ska göra om fysikprovet (dom som ville fick göra de eftersom den andra läraren var helt drftgvybhn). Gode skönt de ska bli med fredag imorgon, planerna är att tillbringa den med 3 favoriter, sover sen hos lisa! Nu ska jag plugga vidare, cya

Hortommy

Hej det är Tommy jag är bäst det tycker Ronja också:)


ett snedsteg bort

Orienteringen gick rätt så bra ändå. Förutom att vi virra bort oss mitt i ingenstans, gick i en myr, blev sjöblöta osvosv. Efter den gick vi hem till mig och käka plättar till lunch! Bara legat i soffan sen dess och kolla på tv. Precis käkat middag, ska slå igång nått program! Oj juste måste göra svenska, har prov i det imorgon..najs de hade jag helt glömt. Hejs!

kör på 2 idag

Dag 8: En bild på ett favorit klädes plagg, har inget tror jag

Dag 9: En bild på någon i din släkt,


all the things you´d said, they were never true

Efter skolan vandra jag och anna hem till mig med en chipspåse och dricka. Satt och käka de framför paranormal activity 2, nog för att jag har sett den ett x antal gånger men offra mig för den här gången. Sen har vi väl bara tagit de lugnt, hon gjorde massa flätor i mitt hår så de blir vågit imorgon, janice. Just sett på dh medans milou legat och sovit bredvid mig, mys om något. Nu ska sova, gode trött! Får iaf sovmorgon imorgon typ en timma? Har bara orientering och som tur är fick jag vara med lajsa. Men godnatt!

milou



Tror ni nå pluttinutti och söt?!?!?! dör lite här, xdcrvtgyhbnjm


varför landa när jag flyger fritt

Efter skolan gick jag ensväng till agnes, mötte sen upp laja och viktor. Gick hem rätt så fort eftersom jag var tvungen gå ut med hunden. Har bara legat och degat sen dess, de behövdes! Har varit helt slut eftersom jag behöver mer än 6 timmars sömn för att fungera + att jag har haft ont i skallen hela dagen, nays. Tog mig en dusch för ett tag sen för att piggna till lite. Ska snart ta och sova, ska ha klart en SO-rapport till imorgon men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva, så har inte skrivit ett piss. Men till något lite roligare så far dom och hämtar den nya hunden imorgon, lär väl lägga upp nå bilder så ni får se. Johej

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp


När jag och Laja laga mat, gott vare!


bilder från kvikkjokk




























@Lisas place

Ja ni kanske förstår vars jag är. Vi har iaf just käkat palt, lite godare än senapskorv som de var på skolan. Börjar om cirka 25min och har då idrott! Rätt så chill dag även fast vi går till halv 4. Fick ett nytt schema, och har över 1 timmars luncher på alla dagar utom 2, naiz om något. Aja nu ska vi bege oss mot skolan, TTYL


home sweet home

Haft de riktigt trevligt där borta! Nu är jag iaf hemma, kan berätta lite kort om dagarna.

Fredag:
Resten kom väl kring 12-1 kanske? Gjorde väl inte så mycket, gick bara en runda ner till havet och kolla åsånt. Sen blev de iaf tacos till middag, spelade lite kort sen gick jag då och la mig.

Lördag:
Fick en liten sovmorgon sen begav vi oss till nått ställe. Så åkte vi båt över till andra sidan där vi skulle gå uppför ett berg. Det måste ha varit de jobbigaste jag gjort, kanske inte riktigt men nästan. Brant och förjävligt, var iaf värt de då man väl kommit till toppen! Nerför ramla jag ett x antal gånger eftersom de hade regnat..
Sen for vi iaf tillbaks till stugorna och gjorde middag, efter de blev de en dusch sedan tog jag min ostbågspåse och la mig i sängen och spela, somnade 3min efter. 

Idag då, gick bara en sväng ner till vattnet och kolla då dom fiska. Åt sen lite. kring 5 trorja de var? Började vi dra oss hemåt. Och nu ska jag sova, bilder kanske ni får imorgon om jag nu ids vill säga.
Godnatt åde

RSS 2.0