19:19

Till middag blev det grillat och till efterrätt lite b&j. Sitter nu och väntar på Ida. Får se vad vi hittar på, kolla på någon brasa lär vi iallafalll göra. Ska ta lite bilder också hade jag tänkt. Ha en trevligt valborg!

Inspiration


Förra valborg



Långt bak i arkivet







Valborg

Efter 12 timmars sömn känner jag mig ganska så utvilad. Började dagen med en brak frukost och sen lång dusch. Valborg idag. Har inga som helst planer på vad jag ska göra. Ingen sol heller, surt. Ska nu plocka ihop lite i rummet!


Snart så


29 april

Haft en riktigt rolig helg med fina människor! Ätit god mat, druckit alldeles för många koppar choklad, badat badtunna,lekt lekar, sjungit, solat, även doppat sig i havet och massa mer. Klockan 1 åkte vi därifrån och är helt slut nu. Tidig kväll antar jag. Middag om några minuter. Skriver antingen ikväll eller imorgon då jag vaknat till liv.

We know where it takes us

Steg upp strax innan 10. Har packat, ätit, tränat lite, duschat, degat framför tvn & nu ska jag fortsätta att packa. Klockan 18.00 åker bussen från församlings mot munkviken. Tror att det kommer bli ganska så roligt iallafall. Tror icket att det kommer bli några inlägg förrens på söndag då jag kommit hem. Ha en bra helg!

Milou



Bättre sent än aldrig va, anna?



Vacker är du.

24 april

Var alldeles för trött för att ens orka logga in igår. Idag började jag klockan 7 och jobbat till 4 ungefär. Ska alldeles strax käka middag sedan skulle vi kanske gå på en prommis. Sova tidigt ikväll (som alla andra dagar) Ska på museumet imorgon med en av grupperna på dagiset. Tar sedan 15:10 bussen hem till byn. Konfaläger från torsdag till söndag, yeeeeh..

21:12

Tröck lite go mat innan jag tog 19:55 bussen in till staden. Sitter nu hos faster och kollar big brother. Börjar halv 8 imorgon och slutar där kring 4. Godnatt!


Let's do this one last time


Några dagar sen sist. Har varken haft lust eller ork att blogga. Tog en liten bloggpaus alltså. Men nu är jag tillbaks. I torsdag for klassen till Kiruna och tävlade i teknik 8. Vi kom sist. Bussresorna var trots allt roliga. Vaknade kring nio och har sen dess degat framför tvn och kollat på jackass 3. Nu, lunch. Sen, packa!

Ps. Söt du är annis ♥



(är inte på min dator så kunde inte ändra storleken)

Gästbloggning



Hej på Ronjas läsare! Jag heter Anna och jag tänker gästblogga lite här. Jag är 15 år, om några månader blir jag 16. PÅ min fritid gillar jag att fota, sjunga och umgås med mina vänner (speciellt Ronja ♥♥♥♥). Man behöver inte veta så mycket om mig förutom att jag är ganska galen och ganska blyg, bra kombination. Nu tänker jag säga vad jag tycker om hon som äger denna blogg. Hon är den knasigaste, envisaste, roligaste, knäppaste, tjurgaste och underbaraste vän man kan ha. Nu tänker jag faktiskt inte skriva något mer utan ni får ha en bra söndag och så hoppas vi att Ronja herselfe skriver snart. Puss på dig bestis

Bildbrist

Praoen har gått väldigt bra, trevliga osv. Men är dock helt slut. Höll på att somna i soffan redan på lunchen. Tagit ett bad för någon timma sedan. Inte blev jag piggare för det, tvärtom. Ska krypa ner och sova alldeles strax! Uppstigning klockan 6 imorgon bitti..Godnatt!


Måndag

Som ni redan har sett så har min iphone 4s kommit (!!!) Tack mamma ♥ Hon har tagit min 4a. Dock så är det inte så himla stor skillnad men man tackar inte direkt nej. Kring 3 åkte vi in till stan (jag, linn, mamma och anne) Middag på waldorf blev det tillslut. Det enda jag fick med mig var en tröja från diva av märket cheap monday och lite snoddar. Ska se en snutt av bigbrother och sedan sova. Uppstigning kvart i 7. Godnatt!

Äntligen

Tack mamma <3


21:40

Blev en promenad med Ida. Solen kom fram så de var rätt så skönt. Kommit till pappa för en stund sen och kollar just nu på hockey. När det är klart hade jag tänkt se big brother, var ett tag sen sist. Annars var det inget mer! Godnatt


Simple as that

Kring 10 tiden imorse väckte pappa mig, gick då ner och åt go frukost. Sen dess har jag spelat på ipaden, sett värdelösa program på tv, lekt lite med Sam. En vanlig söndag helt enkelt. Precis slängt i mig tacos till middag. Lite senare far jag till papaaaa. Ha de fiiint

Ps. Mamma hämtade ut mina dr.denim, uuuuunderbart sköna!


13 april


Pappa kom och hämtade mig kring 11 tiden. Sen dess har jag ätit vattenmelon, gått ut med milou, spelat och ska nu slå igång american horror story. Vilket jag lär se på hela dagen. Mer hade jag inte att säga för tillfället!

16:03

Just kommit hem efter att ha varit på storheden en sväng. Ska nu fara in dit om några minuter för att käka på waldorf! Hem sen och packa lite och styra stegen mot Ida. Spenderar kvällen/natten där som sagt. Blir inga mer inlägg ikväll så ni vet. Hejdå!


Ljusblick

Uppdateringen har varit rätt så låg. Är ju trots allt lov. Igår for vi lite spontant till Kalix av alla ställen. Skulle köpa mig ett par byxor, hittade jag några? Nej. Det enda jag fick med mig var en mascara. När jag kom hem beställde jag iallafall ett par dr.denim jeans, bättre sent än aldrig. Om ett tag ska jag käka plättar sedan fara till pappa. Imorgon far jag antingen en sväng till Luleå eller Boden med mamma. På kvällen är det sleepover med brudarna hos Ida! Var allt jag hade att säga. Seya!


Fotat med Anna



Orkade inte redigera något mer.

10:13

Pappa och Malin for bort igår kring 9 tiden, laddade då upp med chips och cola framför tvn. Skulle passa Sam ifall han vakna men han sov så gott så jag däcka jag med. Om ett tag far jag till stugan där jag kommer spendera dagen!


Good feeling


Körde på en repris idag. Fast där vid 12 snåret for jag, Malin och Nina ut och red med hästarna. Shalle var väldigt pigg och nog känns det att man inte ridit på ett tag. Strålande sol hela dagen det klagar man inte på. Har just duschat och på ett tag kommer Malin och hämtar mig. Nu ska jag fortsätta med packingen! Seya

22:16

Grillat, promenerat, umgåtts, solat, kört skoter, ätit godis, lyssnat på musik, ätit hamburgare är en sammanfattning av vad jag gjort idag. Har nu på kvällen varit hos faster och gjort en väldigt god efterrätt med glass, marräng, bär och hemma gjord chokladsås! Är nu hos min kusin Maria och ska om ett tag sova. Gode trött av att vara ute hela dagen. Stiga upp någorlunda tidigt imorgon och fara till stugan. Godnatt!


American pie


Hemma nu efter bion. Filmen var riktigt rolig! Helt klart värd att se. Imorgon far jag till stugan och umgås med släkten så ska alldeles strax sova så jag orkar upp. Godnatt!

Pimpling


Pimplingen var inte allt för jobbig. Satt där i cirka 45min innan vi gick till Lisa och slog igång american horror story. Ikväll blir det bio med brudarna, american pie! Bra start på lovet. Nu ska vi börja kocka ihop oss lasagne till lunch!

No regrets

Kändes lite onödigt att jag skrev klart so:n igår då vi hade på oss hela lektionen idag, så skrev om allting. Har knappt haft nån vanlig lektion. Slapp elevensval och målade på T8 saken istället. Pappa fick hämta mig och ska se på american horror story, blev aldrig igår då jag och malin bakade istället. Lite senare en tripp till LÅ. Imorgon ska hela högstadiet sitta på träsket och pimpla. Slutar strax efter lunch, inte fel det inte.

Walked this way before

Båda proven kändes bra. Hämtat lite saker hos mamma, som blandannat läxa. Är äntligen klar med både so:n och matten. Känns bra att de är cirka 3 veckor (fr.o.m. Torsdag) tills man ska ta hem läxböckerna igen. Nu ska jag ge Sam mat sedan äta lax och annat gott! Efter det se american horror story tror jag det hette. Hejdå!


Just have to make the right choice


Lider av bildbrist
Haft en lugn dag på skolan. När jag kom hem drog jag fram läxorna så har suttit med det. Har inte så mycket som är värt att skriva om ville bara att ni skulle veta att jag lever. Imorgon har jag två prov och ska på ett tag sova så jag kan plugga lite på morgonen också. Godnatt!

1 april

Började dagen med att vara barnvakt åt Sam. Tog oss en tupplur ute där före 11. Gode skönt att sova ute medans solen värmer. Efter middagen fick jag skjuts till mamma. Varit och sprungit efter zcott för ett tag sedan. På något sätt fick han upp dörren, som var låst dessutom. Nåja fick tag på han tillslut. Alldeles strax ska jag sova, skola imorgon som varje måndag. Natti


Barnvakt åt samster


RSS 2.0