and when i say go you go all night


Ni ska vara glada att ni slipper se denna charmiga bild på mig och lisa, men jag lider av bildbrist för tillfället så fanns ingen annan som ni inte har sett förut. Efter skolan tog jag faktiskt en bok och la mig i sängen och läste. Tog en paus och åt köttsoppa utan kött, lite godare då. La mig sen och läste igen, har endast 100 sidor kvar så ska försöka hinna läsa klart dom ikväll. Mer har väl inte hänt. Ska nu gå och ta bort sminket, godnatt!

30 januari


Efter skolan blev det palt hos farmor. Här hemma har jag dammtorkat mitt rum, det behövdes verkligen. Möblerat om har jag även också gjort. Rummet känns 100 gånger större nu. Snart ska mamma köpa färg så jag kan måla om hela rummet vitt, sen mest troligt ha något mönster. Hittade mig en uber snygg tavla som skulle sitta fint på väggen, men då kostade den ju cirka 3000 också vilket jag inte har. Beställde äntligen en parfym som jag velat ha ett bra tag, 300kr fattigare men det är värt det. Morgon dagen har jag inga planer för. Förutom att jag ska börja läsa någon bok, funderar på Harry Potter. Har alla böckerna men har inte läst någon än. Måste även göra cirka 5 bokrecensioner eftersom jag bara gjorde ett förra terminen. Nu ska jag slå igång en film, godnatt på er!

du vet mycket väl vad du har gjort

Kring 4 tiden så kom lisa hit. Gick en sväng på uno sen så har vi bakat muffins med choklad glasyr på, dom blev uber goda! Efter hon hade farit slog jag mig ner i soffan och har suttit här nu i sisådär 4 timmar kanske. Blev en hemmakväll med fanta och godis, helt ok ändå. Ska börja dra mig mot sängen nu. Godnatt!



it's getting late but i don't mind


Sitter med lisa hemma hos mig nu. Fular oss framför camen som ni kan se. Snart ska vi börja göra kycklingsallad innan vi far till gårn för att se på film. Hem sen och käka kex och ost! Mer var det inte, heipa!


galenskap


Lång dag vilket var gode jobbigt. Här hemma har jag bara degat tills 7 tiden då jag begav mig till lisa, blev först en powerwalk sen körde vi några träningsappar. Blir inte förvånad om jag har träningsvärk imorgon! Tog mig en lång dusch, tvättat bort sminket osv. Tidig kväll ikväll som vanligt. Skolan tar ju på krafterna. Kommer blir riktigt skönt med helg! Godnatt.

goodnight



nu blir det förändring, allt dåligt blir bra


Gillar din min anna. Anyway, var som sagt på umo med klassen idag och efter det käk på exotic. Har sen gått runt och vandrat så tiden skulle gå lite fortare. Fick med mig hem ett par svarta jeans, en ring, en bandeu och en fet godis påse från hemmakväll! Nu på kvällskvisten blev det en kortare promenad med lisa, inge vidare varmt ute. Har lång dag imorgon så hade tänkt att somna lite tidigare ikväll. Efter skolan ska jag och träna så vi hörs efter det nångång. Heeeipa!


.


du vet att det gäller allt

Lugn dag på skolan vilket var otroligt skönt. Ligger nu i sängen efter att ha tryckt i mig lite pizza. Annars händer inte mycket. Imorgon bär det av till LÅ med klassen, UM och efter det käka go lunch! Ska även inhandla en mascara och även kanske en tröja. Inte speciellt rik nu efter att jag och lisa beställde piercings. Blev två navelpiercingar och två töj till örat för min del. Mer var det inte, seya!

you were right


Bild från idag faktiskt. Orkar inte ta om skolan, den var lika tråkig och ointressant som vanligt. Tog sen med mig anna hem, snackat skype, fotat och promenad till uno för att handla olika sorters onyttigheter är väl en del av sakerna vi har hunnit med. Mer har jag väl inte att säga förutom att jag nu ska plocka ihop i mitt rum innan det blir att sova. Känns som att morgondagen kommer att gå segt. Godnatt!


whatcha say


Glada cheyer? - Sommaren 2010
Fredagen spenderades först i kölen med 2 brudar. Sen på kvällen blev det en lång prommis med Lisa och Ida! Tog mig i säng kring halv 1 kanske. Så det blev en tidig kväll för mig med andra ord. Runt 11 beslutade jag mig för att stiga upp, men har inte tagit mig upp än. När jag väl har tagit mig upp blir det frukost sen fara till LÅ för att gratta min faster som fyller år! Förövrigt så har jag dragit på mig en förkylning, förvånar mig inte om febern snart dyker upp också. Mer hade jag inte att säga, seya.

det finns en annan sida, men jag vill inte veta


Förra vintern i think

Har nu satt mig i sängen och planerar att göra bort lite läxa innan middagen. Blir att ta det lugnt sen innan jag far och springer med lisa. Gah längtar tills jag får träna på gym! Nåja ska gå och ta bort sminket nu sen plugga som sagt..ttyl!

17 januari


Hade två lektioner idag och när dom var färdiga for jag till ikea som sagt. Det mest intressanta jag fick med mig hem var väl en godispåse från candy world. Blev maxkäk innan vi rullade hem. Väl hemma blev det att springa en stund på löpbandet, skönt var det faktiskt! Efter en dusch så belönade jag mig med en vaniljmunk som satt gode fint. Har nu renbäddat sängen och ska på ett tag lägga mig och sova. Godnatt!

when we stand together


Lugn dag på skolan idag även fast vi gick till halv 4. Direkt när jag kom hem la jag mig i soffan och tog en välbehövd powernap! Fick sen nått ryck och börja städa mitt rum, fast blev lite för sent så dammsuga och torka får jag ta någon annan dag. Imorgon är det skola som vanligt och efter den far jag till ikea med pappa, malin och sam. Ska nog köpa mig en spegel som jag kan ha ståendes mot väggen och nå små saker. Mer var det inte, godnatt!

Young, wild and free

Dagen har bestått av massa tv tittandes, pizza, popcorn, även druckit 1,5 liter juice, annars dååå? Nej men det är ju söndag, slapp dag så att säga. Ligger nu i sängen och lyssnar på musik, ska på ett tag slå av allt och sova. Så avrundar med att säga godnatt!


waiting for something that will never happen


Haft en trevlig dag med trevligt folk! Efter första matchen tog vi oss middag på pastabacken, gick runt lite och höll ju på att frysa ihjäl, att ta tights på sig då det är 10 minus ute kanske inte är det smartaste val jag gjort. Såg sen luleå vinna över frölunda! Blev ett stopp på max och med lyxshake i magen tog vi sen bussen hem. Seya!

13 januari

Har inte haft något intressant att skriva om på dagarna jag missat. Idag blev det iallafall stan med Ida och Agnes. Hittade mig en cardigan från carlings som var på 70%, käka sen lite från max innan det blev dags för bio. Såg på "the girl with the dragon tattoo", var ju iprincip exakt likadan som den svenska. Nu ska jag gå och ta bort sminket osv, ska upp tidigt imorgon för att hinna med en lite tidigare buss intill stan. Se en hockey match på dagen sen på kvällen är det luleå hockey!

10 januari


Med tanke på att jag hade fått mig 3 timmars sömn inatt så jobbade jag på bra i skolan. Dock var den inte så jobbig. Har bara tagit det lugnt efter den, behövligt om något. Nu ska jag gå och ta mig nån macka sedan slå igång en film. Tidig kväll för min del!

Zcott & Milou







Varit ute på en lång promenad med zcott, fotade båda två sen lite. Det var verkligen inte lätt att försöka få bra bilder i 20-, händerna blev iskalla efter några sekunder. Blev några stycken iallafall. Annars så har jag just myst ner mig i soffan med ett glas cola. Ska se sen om jag får tag i linn annars tar jag det lugnt i dag igen.





9 januari

Haft en helt värdelös dag, nu blev den till och med ännu sämre. Aja, annars så har jag ätit chips osånt med mamma, bara sett tv osv, slapp dag med andra ord. Morgon dagen blir nog bättre! Ska stiga upp tidigt sen vara med Ida och Lisa. Lär ju hitta på något som vanligt. Spela ett coolt spel på telefonerna typ...
Sen på kvällen blir det mest troligt att vara med Linn, har inte varit med bruden på hur länge som helst! Det blir bra. Nu ska jag komma på någon bra film sen sova! Godnatt.

free fallin


Haft en trevlig kväll med Ida och Lisa. Efter att vi varit ute och vandrat i några timmar styrde vi stegen till mig där vi har spelat spel osv. Dom for för ett litet tag sen. För tillfället sitter jag och lyssnar på musik men hade tänkt att slå igång någon film om jag kommer på någon vill säga. Annars har jag inte mycket att säga. Imorgon blir det uppstigning innan klockan 11 har jag bestämt. Lär ju inte klara av att stiga upp halv 7 på tisdag om jag fortsätter såhär.

7 januari


Är på Emmas dator, därför så fin bild.

Inte så bra uppdatering under lovet men snart är det som vanligt igen. Orkar inte ta upp dagarna jag har missat. Kvällen har spenderats med Ida och Lisa. Pressat blåbärspaj och en hel del onyttiga saker! Fast blev en långprommis i djupsnö så det jämnar ut sig. Sitter nu hos laja, sover här inatt. Hade tänkt att försöka vända lite på dygnet så ska gå och borsta tänderna sen bara se ett avsnitt av paradise hotel norge, sedan sova! Var väl allt jag hade att säga. Godnatt!

2 januari

Hade en riktigt trevlig nyårsafton! Maten blev mycket lyckad må jag då säga. Idag blev det en sväng till stan med lisa. Fick med mig en cheap monday tröja, lite underkläder & en mascara. Var säkert något mer också. Tog sen en paus och fikade på BO's om det nu heter så? Sprang sen runt och försökte hitta mig ett par fodrade converse, men fanns icket i min size. Fast hittade nu ett par marinblåa på nätet som jag mest troligt tänker klicka hem. Planerna för kvällen är att först och främst gå ut i garaget och hitta min xbox för imorgon far jag till stan igen och ska köpa nya spel. Sen ska jag ta min chipspåse och sätta mig framför tvn och se sommaren med göran. Ska försöka somna lite tidigare så att jag inte är död som jag var imorse.

Juste fick en kommentar om vars jag köpte hummel koftan, och den frågan tänker jag inte svara på pga av att den var anonym. Våga skriv namn nästa gång tack! (nog för att jag vet vem det var som skrev kommentaren) heipa!

RSS 2.0