bilder från senaste tiden




drive by


Tog en liten bloggpaus på 3 dagar. Är ju trots allt lov. Hela förmiddagen har spenderats ute, gått på långpromenader osv. For en snabbis till måttsund och köpte ett par slalomskidor senare. Kring 7 tiden kom lisa hit så smälte vi choklad och doppade med en massa olika frukter. Huuur gott som helst! Nu: kolla klart big brother, sen: soooova!
Sleep tight

and when i say jump, you say how high


0 gradigt och sol ute! Det kan man inte klaga på. På en liten stund så kommer Lisa och några hämta mig. Ska följa med henne till hennes farmor och farfar, god mat och allt lär det ju bli. Fin söndag kan jag säga redan nu. Bilder kommer in imorgon då jag kommit mig hem. Ps, är inte på min dator så ej redigerad bild eller nånting.

25 februari

Dagen har spenderats i antnäs. Handlade lite på storheden innan vi for dit för att laga tacos till middag. Riktigt fint väder har det varit också, sköönt! Har precis myst ner mig i soffan med lite vindruvor framför hockeyn. När det är klart blir det melodilfestivalen, om det nu inte finns något annat som är värt att titta på. Ha en trevlig lördagskväll!


remember that


it's the little things that makes life big


Haft en lika ointressant dag som igår. Börjat kolla på Big Brother vilket jag ångrar lite att jag gjorde eftersom man blev ganska fäst vid det. Så kring 10 tiden sitter jag bänkad framför tvn. Tagit mig en lång dusch så man känner sig lite fräschare. Får se om det blir någon skola för mig imorgon, inte helt kry än. Seya!

@soffan

Ligger nu i soffan och kollar på MTV, life of Ryan marathon är ju inte fel. Ska gå och göra mig nå frukost/lunch nu, finns inte så mycket intressant att berätta..seya!


sjuk


Bra uppdatering? Nja det kan man inte säga. Som rubriken lyder så har jag gått och blivit sjuk, det enda positiva är väl att jag blev det nu och inte på lovet. Så har för det mesta tillbringat dagen i soffan, knaprat panodil och sett på värdelösa program på tvn. När mamma kom hem blev det och pressa en semla, vilket satt fint. Blir hemma från skolan imorgon också. Godnatt!

kärlek vid sista ögonkastet


Äntligen så är det fredag! Får väl se vad denna helg har att erbjuda, vilket inte är mycket gissar jag på. Imorgon blir det en tripp till stan vet jag iallafall. Ikväll är planerna att vara med brudarna! Så helt klart godkänd fredag. Ska ta tag i matten nu och efter det middag! Seya.

16 januari

Hade fullt upp med att plugga igår. Det kändes som att provet gick bra men jag får väl se. Annars har det inte hänt mycket. Nu blir det snart go middag och efter de plugga, prov imorgon igen fast i SO denna gång. Ska nu ta en panodil i hopp om att huvudvärken ska försvinna!

 


i am my own worst enemy


Alla hjärtans dag igår. En dag då det är helt okej att smälla i sig massa onyttigheter. Fick även osis hårspray av mamma som jag velat ha ett tag. Nog om det. Hade halvdag idag så slutade för 30 minuter sen, har just lagt mig ner i sängen och ska slå igång pretty little liars + äta kladdkake glass. Sen inta pluggmode för resten av kvällen!

svalkar vinden


Tur att vi inte har så jobbigt schema på måndagarna. Räcker med att det är svårt att ta sig upp ur sängen på morgonen. Blev en promenad hem, ganska skönt väder nu. Tryckt i mig lite kinamat och pluggat sen jag kom hem. Tar nu en paus från det och kollar på Mcleods döttrar medans jag väntar på att pretty little liars ska ladda klart. Mer var det inte. Cya!

0 grader









Bilderna är tagna utav Anna!

Är ett riktigt fint väder ute idag så vi tog fram kamerorna och fotade lite. Nu ska jag kirra lunch sen slå igång en rulle. Tar nog en prommis till pappa sen!

what doesnt kill you makes you stronger

faster

Är det Freja:)

Svar: Ja det är Freja :)

Julia
Söt hund! :) Är det din? :D

Svar: Nej det är inte min utan min kusins kompis hund. Du kan ju skriva ditt eget namn nästa gång! :)



Dagen har jag spenderat mestadels ute. Först en promenad med Sam, for sen till Orrbyn med mamma och gick ut och gick med hundarna. Blev en tur till stan också och hälsade på faster. Nu blir det middag sen umgås med anna, köpt en hel del onyttigheter, får väl se hur vi mår sen. 


det måste kännas i ditt hjärta på riktigt


Igår blev det en tripp till stan med lisa, åt en grillad macka på friends by bo och det rekommenderas! Med mig hem fick jag en tröja, ögonbrynspenna, hörlurar till telefonen sen tror jag inte det var något mer. Helt okej dag på skolan idag iallafall. Sitter nu med anna hos mig och ska på ett tag fara till pappa. Tror inte det blir så mycket mer uppdatering idag. Cya

every teardrop is a waterfall


Var helt slut igår, därför ingen uppdatering. Hade kort dag idag vilket var skönt. Kvällen har bestått av att plugga till eng-provet vi har imorgon, annars har det inte hänt mycket. Direkt efter skolan imorgon så ska jag traska till åsa och färga mitt hår, "ljusare färgning" tror jag att det hette, var inte lika slitsamt på håret som blekning. Ska bli skönt att få bort min hemska utväxt. När jag är klar där blir det mest troligt ett träningspass med lisa. Idag kom äntligen min parfym som jag beställde för några dagar sen, Christina Aguliera By Night, den luktar riktigt gott! Men godnatt!


Breakfast

Godmorgon! Sitter nu och äter scones och oboy, helt okej frulle. Annars så har jag fotat ett x antal bilder på Sam för att han är så söt. Skulle egentligen varit på gudstjänst i kyrkan men det orkade jag inte. Får väl se vad denna kalla söndag har att erbjuda.


5 januari

Hemkommen från Ida för en stund sen. Bakade som sagt cupcakes, dom blev halvgoda...lite små torra men annars så! Hade ändå en jätte fin kväll, vilket det alltid blir i deras sällskap. Lär väl bli att se på tv nu tills jag somnar, godnatt!


fight for you


Tja anna, igår vet ni.

Hittills så har dagen bestått av tv tittandes med Sam. Nu blir det go middag och efter det far jag till Ida för cupcakes bakande med brudarna, bra lördag alltså. Nu har temperaturen sänkts till -30 iallafall, kommer ändå avlida när jag beger mig ditåt. Blir nog ett senare inlägg!

3 februari

Har just lagt mig ner i sängen med den andra Harry Potter boken, böckerna är mycket bättre än filmerna om ni undrar. Kvällen började först halvsovandes i soffan men piggnade till och for till Lisa en liten sväng, kollade medans hon gjorde en annanas tårta som jag och Agnes gjort förut till henne. Den är riktigt god må jag då säga. Kollade sen bara lite program, snackade och käkade ostbollar! Lite bättre fredag än planerat. Nu ska jag ta och läsa lite sen sova. Sovmorgon imorgon, skönt! Godnatt :)

Bara så ni vet så är det cirka -35 ute, härligt. Och imorgon ska det bli ännu kallare, yäy can't wait...


galet


Inget kommer nånsin bli detsamma igen

Var alldeles för trött för att blogga igår. Haft en lång skoldag idag, gick ändå rätt så fort. Imorgon är det fredag vilket jag verkligen ser fram emot! Skönt med helg. Nu med mat i magen ska jag inta pluggmode och så lär det vara tills jag ska nanna. Om jag inte tar en paus och kollar hockeyn men det återstår att se. Heipa!


RSS 2.0