memories are all i have left

Dålig uppda jojavet! Hade de riktigt mysigt i stugan, grillade massa gott, fotade osvosv! Sen fick pappa skjutsa mig till kängsön så satt där ett tag med nåra. For sen hem är sjukt trött. Ska börja rulla iväg mot toan och borsta tänderna åde! Imorgon om jag vaknar någorlunda tidigt så drar jag nog till kyrkan och kollar på annas konfa-avslutning eller vad de nu heter? Sen bara chilla osv! Aja nu ids jag inte skriva nåmer, skriver mer imorgon.


tjalalala vem är kung? vavava? ;)

you changed my whole life

Halåjsan! Ehe de lät..knas. Hade det galet roligt igår iaf! Fyfan vad vi skrattade, hade träningsverk i magen när jag vaknade. Vi blev iaf väckta där vid halv 10 för dom skulle fara till ja jag vet inte vad de heter så dom skjutsade hem mig. Ska bara vara hemma och chilla tills där vid 4 kanske drar nog mot stugan då! Nu ska jag ladda ner en bra rulle och bara ta't lugnt! Skriver senare :)


uhuhuhu erkänn mitt face ser jävligt läskigt ut?




everythings gonna be alright

Har suttit hela kvällen och ätit ostbågar! Lagomt tjockt. Efter vi hade käkat middag var vi iaf hurtiga och gick en prommis till uno och köpte godis. Tänkte egentligen ladda ner en bra skräckis men satt och spelade kort ist. Låter typ som pensionärer eller nått liknande. Jag sitter just nu och halvsover, jag är sjukt trött! Hade lätt däckat direkt om jag la mig ner. Men ska vara uppe ett tag till så man får sova ut läänge imr! Satan så skönt! På e.m någongång så drar jag mest troligt till stugan, och käkar osv. Blir nog inte så bra uppda imr dårå eftersom de inte finns något internet där! Men nu ska vi, eller ja jag bädda "min" säng. 



dag 10-En ny bild på dig och 13 intressanta fakta om dig själv


  1. Satan vilken fin bild måste ni ju tänka..eller?
  2. Jag har redan svårt att komma på saker
  3. Hatar när folk härmas
  4. Chips och dipp är de bästa som finns...typ
  5. Jag går i en ganska så pungig skola
  6. Jag är sämst på att spara pengar
  7. Skolmaten smakar avlopp
  8. robot unicorn attack ♥
  9. Jag blev just smichlandlad
  10. Nu ska jag
  11. Äta
  12. MYCKE
  13. mat!

dag 9-en gammal bild på dig själv


HAHAHAHA typ 4 år sen typ :o

Dum av dig

Halåe! Skolan var chill som vanligt, 3 lektioner! Ehehe. Regnade ute ett tag så stannade kvar en stund. Sen gick jag och Lisa till byn köpte dricka, ostbågar, vindruvor. Blir och feta osv ikväll! Sover hos henne så ni vet. Just nu sitter jag i sängen och ska slå igång ett avsnitt av solsidan! Senare blire att gå och köpa nå på uno. Jomendå vet ni att jag lever, skriver senare typ!




ahahhahah fint

if you ever come back

Åh har sökt på alla sidor jag hittar efter ett par snygga skolavslutningskor. Så när man hittar ett par snygga så äre typ hur hög klack som helst! Måste fan hitta mig ett par, om någon vet en bra sida där dom har snygga skor? (inte sååå höga) KOMMENTERA! gaaaaaah!

made a wrong turn

Helåe! Halvdag idag, skönt om något. Drog sen till stan med Lisa och ida, kul vare! Köpte en foundation, underkläder, mascara, sen en typ sak till ansiktet som man kan tvätta med. Hade tänkt köpa en kofta oxå men hittade ingen. Vill beställa massa saker ist. Skulle oxå hitta mig ett par skor, men hittade inga. Eller jo men inte dom jag ville ha. Aja ska fara till pappa på lördag så går nog då. Eller äre valborg på lördag?! Har fan ingenaning. För då ska jag till stugan och vara med släkten typ eller så stannar jag i råne har inte bestämt mig än. Nåja nu ska jag se lite tv osv!


fan så länge sen, typ 2år sen?!

Missing you

Har varit ute mer än vad jag har suttit vid datorn idag. Ovanligt kan jag ju som säga. Kom iaf hem för en liten stund sen och ska snart bege mig mot toan för att ta bort sminket, borsta tänderna osv. Halvdag imr, satan vad skönt! Drar då till staden, ska hitta mig ett par skor. Min moder var inte alls på humör så får nog fjäska lite för pappa ist! För jag ska ha dom där byxorna. Aja nu ska jag fortsätta lyssna på musik vi höres imr! Ska stiga upp tidigare så kanske blir ett inlägg på morgonen.

Har tyvärr inga nya bilder så då ids jag inte ladda upp nån, ska be anna skicka nå bilder när hon kommer till sin mamma! Puss&bajs.

give me your heart back again

Halåe! Skolan var rätt så chill somvanligt, drog sen hem direkt. Dunkar musik och ska nog bege mig utåt om jag får någon med mig. Har inte så mycket att skriva, har ju inte gjort så mycket. På tisdag har vi kvällsredovisning, kuligt värre -.- Fast rätt så chill när man får ha papper och läsa från! Nu ska jag kika efter nå kläder och hoppas på att mami är på bra humör, hehe. 




till the world ends

Halåe! Skolan var rätt chill drog på lunchen till byn så bjöd anna mig på pizza! Hihi tack finis ♥ Åja sen for jag till Lisa efter skolan, vi gick sen till byn och köpte mjukglass satt sen i typ 2 timmar (?) dära med henne,agnes och ida. Fick skjuts hem av Lisas pappa så kom just hem. Hittade några kläder från hm dära, var blandannat ett par jeans där och nåmera. Har just käkat mat från grillen, så var de kallt för dom typ köpte för 3timmar sen!? Aja fick i mig de mesta så är rätt så mätt! Åh juste kom på nu att jag skulle gå ut och gå med Emma och Emilia, äh nu ids jag fan inte. Men ska se nå på tv nu.

pussbaaaaaaiz!

turn it up

Kirrade en header till LISA! ja ni kan ju titta, den blev sådär fast typ snee. Aja har sagt hela dan att jag slå igång ett avsnitt av dh fast har inte blivit än, men ska slå igång ett nu och sen sova. Skola imr som jag oxå sagt 99 gånger. Nej förresten jag ska se lilla jönssonligan, suck on that! Men vi syns imr,

gnatt åja puss!

dag 8-ditt favorit citat

Alltså jani, de finns så många fina! Har inget "favorit" direkt så jag vet inte. Ja intressant svar ni fick, eller..?

Aja kastar in ett till "dag" inlägg sen för jag har ju missat ibland att lägga upp.

i'm on the dancefloor

Nej nu blev jag less på att fixa den så nu får den se ut såhär. Fast jag ska nog ändra till en annan bakgrund, ser ju som lite dystert ut!

såäre

Jo min blogg kommer se helt fuckedup ut men den var fettful åde! Inte för att den är nå snyggare nu men ska försöka fixa de lilla jag kan, haha. Jo ska ut nu, pussisar!

you look into my eyes, you put me out of my misery

Dunkar musik och tar de bara lugnt. Måste ju vara pigg till skolan imr, haha lär bli damp när man inte sett vissa folk under lovet. Rätt chill endå fast jag måste göra matteprov så -.- Oj glömde bort att jag ens skrev dethär inlägget, haha. Tittar på stockholm-båstad nu tror ja de hette? Haha vafan nu gick jag och duschade så glömde igen. Aja ska skriva klart det här inlägget nu. Måste egentligen gå och hämta cykeln men gör det imr efter skolan ist så tar de inte lika länge att gå hem (a) Nog för att jag och brur lär kö samma stil som förra veckan och sitta kvar typ 99 år.

baaaaaaiz!

who's that chick

Helåe! Skrev inte så mycket igår dårå, men vi var typ bara ute hela kvällen! Kallt som fan i skinnjacka. Somnade där vid halv 3 och steg upp nu typ kvart över 11 för att hennes pappa skulle komma och hämta henne 12. Så hon drog hem för en stund sen. Vet inte vad jag ska göra idag, antingen bara chilla eller så slår jag en pling till Lisa! Fårse är rätt så jävla trött. Skola imr, woopwoop! Eller..? Nåja blir rätt kul att se folk (eheheheh brur du vet vem?). Nu ska jag slå igång nåra avsnitt av dh sen blire äta pizza från igår till lunch, HEHE. 



ides inte söka efter nån normal så ja.



dag 7-något du är beroende av

Telefonen och datorn helt klart! Vännerna oxå ju. Ja de var väl som de.

so shake that boty eeeey

Kom hem från stugan för ett tag sen. Anna kommer där efter 5 nångång så ska hon sova hära, de blir niz! Dunkar musik nu osvosv. Snart kommer väl mamma hem så de blir nå middag, buhuhu är hungrig! Har inge intressant att skriva. Har inte gjort så mycke idag så. Far kanske till en ödeby, blir att köra vespa då typ! Var ju som hundra år sen sist känns de som! Men nu ska jag kolla om de finns nå gott att käka, svälter ju ihjäl..typ (a)




haha fan vad liten den vart!

awesometown

Har varit i stugan hela dan idag igen. Blev att sola myyyycket! Fast jag får alltid typ 44625364 st fräknar i början när jag solar. Usch tycker verkligen inte jag passar i det, fast de försvinner ju sen..typ. Sitter iaf nu hos faster, dricker pk och ba chillar. Nu börjar de ju fan bli sommar, satt med linne idag. Fan så skönt! Nu ska jag ladda mobilen och slå igång ett avsnitt av dh, så fanns de godis oxå! Hehehe tjockt!


snodde den av min kusins blogg, haha glada vi ser ut!

fest i hela huuuuset

Vafan de blev nå cepe när jag skrev så de for bort och de var inte lite heller -.-'

Drog iaf till stugan imorse, grillade, studsade studsmatta haha fy vad jobbigt de var när man inte studsat på ett år kanske? Ont i ryggen fick man oxå, nu börjar jag ju låta som en gammelkärring! Nåja var där i mångamånga timmar for sen till pite till linns farmor. Har just käkat, blev oxfilé, potatisgratäng, sås osvosv! Gott vare då. Sitter nu och dunkar musik, har sett lite bigbrother. Ja har inte så mycket intressant att skriva.

jomenpuss!


hihi anna, jag elskar dig bestis! ♥

baby





















































jag hoppas du vet att jag älskar dig och att vad som än händer
så kommer du alltid vara min stjärna.

Ronja Sjöberg ♥ Anna Wassermann


najsibajsi

Jag och Linn knallade iväg mot ica där vid 5 tiden kanske, köpte dricka, chips dipp blabla. Gick sen te henne käkade lite. Så har vi bara suttit vid datorn, tills vi slog igång en rulle! Taken blev de, bra film dedär. Har just varit och tvättat bort sminket osv. Ska slå igång nått avsnitt av bb, sen blire nog sova! Ska upp tidigt imr eftersom vi ska till stugan och grilla åja. Haha har typ börjat snacka engelska irl nu också! Idag när jag skulle säga te linn ba: men vi tar de någon annan dag, så jag ba: men vi tar de någon annan day! man typ: k? Okej jag är fett trött som vi kanske märker så pusshejleverpastej ;*


när jag är med dig, så finns det inget bättre

Blev väckt där vid 10, packade snabbt ihop mina saker hann slänga i mig en macka och sen rullade vi iväg mot mami. Så skjutsade dom hem mig, har fått ett påskägg av henne oxå. HEHE tjockt jag vet. Fick nu två tidningar, hihi. Snart kommer Linn och hämtar mig så drar jag dit och käkar, oxfilé blire trorja. Se film och ha de mys, de blir bra! Nåja nu ska jag skynda mig, packa osv. 

PuSsSs!

du var allt, du var hela min värld

tjue! Haha jag höll på att skriva hey, eftersom de är vad jag skrivit hela dagen typ. Omegle ♥ hehe, och nu när jag ska skriva vanligt råkar jag skriva nått ord på engelska. Blabla ni bryr er nog inte. Satan vad jag är trött, och inte blir de ju bättre ut av att tova ligger i sin bädd och sover och att man hör pappas snarkningar från soffan. Nåja tog de lugnt idag iaf, bara chilla osv. Men imr blir de verkligen inte ta de lugnt, drar till Linn, åh så jag har saknat henne! Vi hittar väl på nått galet som vanligt. Ska fota också så laddar upp massa bilder sen åde. Sover där också imorgon så ni vet. Kanske inte blir så bra bloggning, beror på om vi typ är på ip eller vad vi kmr göra. Men nu ska jag borsta tänder och sen krypa ner i sängen och snacka med folk och se på dh! 

puss!

you only live once

Sitter och snackar med nå random people på nån sida, haha astrid visade. Snackar tydligen med en från indonesien och hon är en belieber! Hehe. Är själv hemma för dom drog till stallet åde. Jaja blabla, skriver sen!

dag 6-födelsedags önskelista

Jag fyller ju 14 nu i juni och har inte direkt kommit på någon önskelista än. Men kan göra en liten snabbt nu!
  1. Systemkamera
  2. Pengar
  3. Presentkort (bio,kläder,osv)
  4. Smycken (navelpiercingar,örhängen,halsband,osv)
  5. Smink (typ mascara,blabla)
  6. Parfym
Ja de var väl de mesta jag kommer på nu!

ojoj

Vaknade strax efter elva, skönt att sova ut var de då! Haha gick inte så bra att sova med det dära lillatäcket, för när jag stack ut foten så känndes det som att den där saken från paranormal activity skulle komma och dra ner mig, hah. Har varit och käkat frulle och ska snart börja fixa mig så blir de kanske stan, mår faktiskt bättre idag och sen ikväll så far jag nog och sover hos Linn fårse hur de blir. Vet att jag egentligen borde vara hemma och ta de lugnt men jag ids inte sitta inne och ruttna! Aja nu ska jag se nått avsnitt av dh och vänta till brur loggar in.


hur fin är inte min bestis då? ♥

somewhere only we knows

Ja jag hade ju tänkt att sova men jag blev fettpigg, så då äre lika bra att vara uppe så jag får sova ut imr! Snackar med brur om stuffs, speciellt en irriterande grej. Att en viss person alltid tar rubriker från mig, gaah sånt stör jag mig på! Fråga istället -.- Aja, imr blir de nog att bara vara hemma och bli frisk! Så man kan umgås och inte sitta inne och snora. Yup men nu har jag inget mer att skriva, så godnatt ;)

nawie

Rätt så najs endå, när dom kom hem så fick jag ett fettpåskägg! Ganska lätt för Malin att välja godis åt mig, bara ta de hon absolut inte tycker om. Hehe. Aja efter att ha tryckt lite godis så blev de att äta scones, tro mig jag ville spy för att jag blev så mätt! Haha åså nyss då jag skulle byta till ett roosa inte lakan utan de man har täcket i?! Ah men ni fattar så hevde jag på de då, och sen så är typ halva täcket utanför och andra halvan inne! Var ju fan fel storlek så pappa för gå och köpa ett nytt -.- Fast jag ids inte byta så sover med de ikväll, min bror skulle få de sen (lite gayigt jojavet). Nu ska jag bara kolla ett avsnitt av dh och sen sova, blir så sjukt trött när jag är sjuk!


oredigerad men whatever!

do you remember when we first met?

Ja har ju som inget intressant att skriva eftersom jag inte har gjort ett piss! Har inte ens sett tv, bara datorndatorn. Åh jag hatar att vara sjuk eller de är rätt najs och vara de när de är skola åde men inte lov ffs! Och inte blir de bättre av att jag har varit ensammen hemma sen typ 7imorse och nu är dom i stallet så dom kommer väl hem snart. Eller ah dom kom hem nu så blir att käka nå mackor och se film, äta massa onyttigt! myyys, nåja syns imr :)



Who You Are

Tjuuue! Har spenderat dagen med att ha suttit och tryckt i mig panodil och té. Åh jag vill ut, och slippa sitta här inne hela tiden! Fast har bestämt att jag ska gå på stan ensväng till veckan eftersom jag inte följer till fjällen..typ. Ska köpa massa saker åde då har jag bestämt, skiter i dendär jävla systemkameran kommer ändå aldrig få ihop för i sommar kommer jag ändå inte kunna spara pengar så. Nåja nu ska jag fortsätta se på dh, värt liv!


tycker bara jag ser weird ut här men fine.

dag 5-något som får dig att gråta

De finns massa saker som får mig att gråta, tex olika filmer, ibland serier (HAHA), sen massa töntiga saker som jag inte tänker skriva hära. Hehe. Jo typ när människor, djur dör osv. Alltså om jag känner dom dårå.

Million Pieces

Då blev man sjuk nudå på lovet, blir alltså ingen fjällen för mig. GREAT FAN! Åh fan vad sur jag blev nu. Måsta typ sitta inne hela tiden. Tralalalala nej nu ids jag inte skriva nått mer, ska gå och halsa 10liter te, vi hörs!




this time, i'm going to make it

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat kvällen i en håla. Hah men typ. Var först på fotbollsplan, chilla på där med bruur sen kom även annis, så vare så jävla kallt så gick te sph. Linn hade träning så satt där och kika, anna drog efter ett tag och vi satt där och loda. Aja sen sluta deras träning, så skulle dom ut och sälja toalettpapper!? Följde med nåra b-ruds medans dom gjorde de. Så fick pappa komma och hämta mig sen för de var sjukt kallt typ blåste storm och så är jag ju förkyld så nu har jag lock för öronen, yee partyy! Har bara ätit 2mackor idag eftersom jag är sämst på att laga mat, händer alltid nått. Så nu ska jag feta med varmisar och sedan ostbågar! ♥ Tjalalala najsi pappa har gjort så jag har lunch imr, yeeeä. Men ska äta och se tv nu!

bajz

beauty and the beast

32 minuter är det sen dom sa att dom skulle hämta mig. Inte för att de gör något för mig, har hunnit se lite mera dh så rätt najs! Någon dag ska jag ta mig in till stan (typ 2m) och köpa ett par skor, vanliga och löpar. Så man tar sig ut och börja röra på sig. Hah såg nu att Malin hade stoppat upp en sjukt het bild här i vardagsrummet på mig och Linn. Ska nog stoppa upp en mindre fin på henne med! Mohahaha trorja vet vilken jag ska ta. Och linn om du undrar vilken bild hon stoppat upp så är det när vi badar i stugan och båda kastar oss i vattnet, jag ser ut som en bäver med feta kinder och du ser ut som..ja. Yeä men nu ska jag...göra nått tills dom kommer!


bara för att bruur oxå har gjort hål i naveln nu, najs lr? ;)

dag 4-något/någon som har förändrat ditt liv


denna brud!

I know that this will not end well

helåe! Jag och annis vaknade typ 9? Var på datorn, chilla bulle osvosv. Gick sen te soffan och slog igång titanic så blev hon sugen på popcorn så hon gick och gjorde de, dom blev brända och de stank i hela lägenheten så ja. Sen drog hon hem och jag har bara sett dh sendess! Ska snabbduscha och sen fix om ja ids. Blir att fara till mamma sen och hämta nå kläder, ska nog höra om Linn följer tebax fast jag är typ mer förkyld nu så vne hur de blir. Nåja nu ska jag äta frukost/lunch..ehe.



tjalalaalalalala igåR

oh no

tjululu! Anna ligger och sover här bredvid mig och jag är pigg som en ärta! Okej man kanske inte säger ärta? Aja vi kilade iaf iväg till kvantuM och köpte dipp,dricka sen godishuset och anna köpte så mycket godis så vi bara hade råd med en dricka, nizfan! Vi började se en film, the notebook trorja den hette? Den verka iaf bra de lilla jag hann se för sen ringde ett mongo så surra på med han typ en timme?!?! Och sen efter de så ringde ett annat mongo, ehehehe. De är chill iaf, yupyup. Yä men jag är fett med trött så byebreeeeee!

just be strong

Ett damp HEJ på alla ronjas läsare, annis is in tha hus!
Nej vadå damp? Jaja, ronja sitter och plattar håret och jag chillar asmycket och sen lyssnar jag på musik, typ. Jag ska fota henne lite senare osvosvosv. Sen laddar vi väl hem ngn rulle till kvällen, det lät riktigt trevligt! Vi ska hinna på kvantum och köpa lite godiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis. Bus, jag vet. Hihi. Det är ju påsklov nu så vi kanske dygnar. Om vi orkar vill säga.
Ha en baiznaiz söndag önskar kungen.
man måste kunna bjuda på sig själv, eller vad tycker ni?


jag älskar dig, bästavän.

dag 3-en bild på något som gör dig lycklig

Eh alltså jag vet inte? Kan slänga upp några bilder jag blir glad av istället!











nä nu ids jag inge mer!

never going to be the same

Kommer bli dålig uppdatering idag eftersom jag ska snart kila iväg till stugan och vara där med folk. Blir ingen ridning eftersom jag är ännu mer förkyld. Nä nu måste jag snabba mig för ska hinna ut med tova, borsta tänderna osvosv. Kanske kommer upp nått tidsinställt sen!


oj den blev lite suddig på mig men skitsamma

*


fuck what i miss you

Blev en långprommis med tova. Riktigt skönt vare då att få komma sig ut. Har just tryckt en milkshake, den satt fint! Sitter och ser på nån film på teve nu, har sett den förut men vet inte vad den heter. Imorgon blir de att fara till stallet, mest troligt rida om jag inte har ont i halsen. Sen följer kanske Linn med hem och sover hära, om lillmongot är vaken, för hon skulle "dygna". Vi höres imorgon!




ehe

fuu anna för att du ändrade min design....ska göra kaoZ med dig ba såru vet.

Aja, ska snart äta middag efter de ska jag gå en långprommis med tova. Ska även ringa till faster sen så far nog dit någondag och sover i veckan. Nu ska jag kila iväg och kolla alla kläder dom har köpt till lillplutten!

cya later :)

danke

tack bruur! FEEEEEEEEEETLÄNK! jää :D

woop woop

Godmorgon! lyckades sova till kvart i tolv iaf. Bra start på lovet jag fick då, har ont i halsen..partyy! fastne. Åh bara jag inte blir sjuk hela lovet -.-' Aja ska väl inte göra något speciellt idag, typ bara vara hemma och dricka massa te så kanske de blir bättre. Nu ska jag slå igång dh och kika på! 


saknar denna b-ruuuuuuuuud!

thihi

kommentarer är kul, hehe :D Har inget speciellt att skriva, HAHA bara jag som sitter och tittar på talang nu? sötkille123..eller? ska snart ta mig till duschen och sedan ska jag käka massa chips! Helt okej med påsklov nu, ska bara sova,sova,äta,sova haha nej inte riktigt men nästan. Nåja nu har jag inget mer att skriva, ska kanske på stan ensväng imr fast ska inte köpa nått...typ. Vi höres imr!


-förra helgen

dag 2-din familj

Ja inte för de är så intressant men ok? Rabblar bara upp namnen dårå, mamma,Andreas,Zcott och pappa,Malin, Tova och snart en liten plutt. Ja men då vet ni?

everything i do, i do it for you

Dixie var hur fin som helst idag! Fast får ju bara skritta och trava eftersom hon har en skada. Blabla ingen bryr sig. For sen tebax till lule, jag och Malin tröck en lyxshake påväg till affären. Handlade lite for sen hem och gjorde middag. Blev sallad, haloumi, vitlöksbröd och aoli. Jag är proppmätt kan jag ju som säga! Dunkar musik nu och ikväll blir de väl att bara vara hemma och chilla. Hoppas ni har haft en lika fin fredag som jag har haft? :D Nåja nu ska jag vila ett tag sen ut och gå en långsväng!

neeeeeeeej

helvetes jävla k*k f*tt blogg.se, skrev ett lång inlägg så försvann de -.-

Aja, godmorgon! Vaknade där vid 20 över 9 eftersom solen lyste rakt på mig för jag glömde att heva ner parsiennerna (stavning?) så ja. Steg iaf upp då såg lite tv, så trodde jag att jag var ensam hemma men då kommer tova smygandes ut från sovrummet och jag blev typ rädd för hon ser ut som..ja inte en hund iaf. Blir att vara med bestis i helgen, najsi. Nu ska jag gå och ta mig nå att käka och sen bara kolla lite dh och chilla tills Malin kommer hem för då blir de att fara och göra bort stallet. Blä jag kommer stinka sen :S


heheheh bjuder på den!

*


chillin' bananas

helåe! Har varit ute och gått med Malin och pappa, skönt vare fast rätt så tråkigt. Så hade jag och pappa likadana jackor jag typ WTF?! Så gick en bit ifrån han, hehehehehhe. Har varit duktig och slagit igång tvättmaskinen och nu måste jag typ gå och stoppa in de i torktumlaren annars får jag sleepa på golvet. Imorgon ska jag sova läääänge och sen ta mig ut för en joggingsväng med tova (vovvä) Btw hon ser ut som typ en råtta för dom har raka henne så hon inte ska typ svettas ihjäl åde. HEHE fettkul. Aja jag är jävligt trött så ska duscha sen slänga mig i min renbäddade säng ♥ och se lite tv osvosv. 


nawie, min kinesvovve igår ;)

kuligt

Fyfan, har suttit på bron i en timme (!) och väntat på att någon skulle komma med en nyckel. Glömde min på skolan..min röv gör jävligt ont så ni vet! Sitter och tröstäter med chips. Efter skolan var dedå rätt så najsigare. Satt på bussta (som vanligt) med folk, niz! Ehe vet ni nått fräänt? Jag har påsklov nu, jeääää! Egentligen har vi det imr men jag skulle få vara ledig :D Så drar till pappa snart! 

puss :)

världens finaste

nawie, tack annis! Du är världens finaste vänn bara så du vet, och jag tycker om dig bestis! 

Efter att ha gått en runda med min hund och snackat med anna i tele så är jag nu på mycket bättre humör. Sitter och dunkar musik och ska gå och ta mig en macka eller nått. Sen även duscha om jag ids vill säga. Oho, slänger in en grym låt som ni kan lyssna på!


hehehuhu

Ronja Sjöberg, min stjärna.

Alltså jag vet att jag skriver sånthär hela tiden och jag vet att det tillslut kanske itne betyder någonting i slutändan om man skriver texter för ofta? Men vad vet jag. Det ända jag vet är att jag har en vän, en vän som inte är som alla andra, en konstig vän, för det är du. Du är den konstigaste av alla. Du har humörsvängningar som gör en galen ibland. Man vill typ gå fram och pissa på dig. Men samtidigt så vet jag varför och jag har ingen rätt att vara arg på dig. Du är en av dom underbaraste tjejorna på planeten, eller föresten, du platsar inte där. Du är bättre. Du får mig alltid att må bra. Jag blir alltid så glad när jag ser dig. Jag blir ledsen när du säger nå dumt till mig, det tar djupt inom mig. För jag vet att du är ärlig när du säger någonting och det gör nästan ondare då. Du är inte som alla andra, för ingen är som du. Du är min. Min underbara vän och jag älskar dig högre än stjärnorna. Jag önskar jag kunde beskriva hur mycket du betyder och allt, jag försöker ju som nu och de men får lixom ändå inte ut allt. Jag gillar allt som har med dig att göra. Din humor, ditt skratt, ditt sätt, dina dumma bortförklaringar, din senilhet, allt. Du är sjukt underbar, Ronja. Vill förklara det, vill att du ska veta. Jag vet att du finns för mig dag som natt. Du vet att jag finns för dig dag som natt. Och jag vill att det ska fortsätta vara så, föralltid. jag vet att jag kan vara fett irriterande och gud vet allt och därför vill jag säga tack för att du har stått ut med mig, genom eld och vatten, typ, right? Sommaren 2011 ska bli våran. Du ska bo hos mig och jag hos dig, får vi hoppas. För alltid då vi planerar att vi ska göra nå så blir det aldrig av. Men vi ska schteka, bada, gå på LK och spana på killar. Hihi. Längtar förbannat mycket. Jag vill skriva mer, kommer inte på något. Jag kan vara mig själv med dig. Vet du hur sjukt underbart det är? Jag kan sitta som en rutten banan, men okammat hår och osminkad (inte för att jag sminkar mig men du fattar). Du är den som håller mig i handen när jag är mörkrädd, den som ringer till mig när jag inte har någon annan, den som finns när alla andra sviker. Vi har varit vänner sen dagis. Vår vänskap har väl varit lite siochså men den har vuxit så sjukt mycket dom senaste åren. Du fanns hos mig när allt var piss. Jag ska alltid finnas för dig när du behöver mig och bröjar vi nångonsin bråka så kommer det nog vara på grund av mig. Men jag vill att du ska finnas för mig när alla andra inte gör det, även om vi inte har bra kontakt. Jag vill alltid vara din vän. Du lyssnar alltid. Jag kan prata med dig om allt. Du går aldrig bakom ryggen. Jag vet alltid var jag har dig. Du sviker aldrig. Jag behöver inte känna nån oro. Du finns alltid här. Jag kan väcka dig mitt i natten och du finns där. Jag måste inte bevisa nånting för dig. Du försvinner inte. Jag mår bra med dig. Du krånglar inte till allt. Jag vet hur du är.

Du är min bästa vän. För alltid.



(det blev inte så långt, men du fattar vinken)



i'm so fucking tired of you

Åh är på ett jävla pisshumör. Har ingen lust alls till att blogga, men anna ville att jag skulle skriva lite. Jag skulle ju somsagt ut och jogga, men trorni inte min mamma hade tagit med sig skorna till hennes jobb? Jo men självklart. Och sen är jag less på en annan sak fast den kan jag inte skriva här. Weh0 vilken kulig onsdag, och nu gnäller zcott på att han håller på att kissa ner sig -.-' 


buhuuhuh

don't cry, just say fuck you and smile

Fick göra min egen middag, den bestod av plättar (mamma hade redan gjort, eheehe) Så gjorde jag milkshake till. trorni gott?! Fast slängde typ mer än halva milkshaken för den var inte så speciellt god (a) Aja skulle egentligen till linns match, men hon hann inte komma och möta mig så jag sket i det. Också även för att jag ska ut och jogga. Skriver mer senare hörrni!



för mig är du allt

helåjsan! Skolan var chill somvanligt, pingis på hålen är helt ok. Hehe kommer näääästan alltid till finalen, fast då losar jag :( Kemiprov imr inte najs..kommer inte kunna nått somvanligt. Satt på bussta sen efter skolan och stekte, yeah snart äre sommar ♥ Jomendåvetni, ska bara kika lite dh osvosv!

baiz :D

dag 1-presentera dig

Ja jag heter då Ronja. Bor i en sunkig liten håla med min mor,hund och hennes kille andreas. Sen även i en "stor" stad med min pappa, hund, hans tjej malin och snart en liten bror. Jag har världens finaste vänner som alltid ställer upp för en! Jag är en latis som inte går i någon sport åde. Och jag har världensbästavänn. Då vet ni liite dårå, sen äre ju bara att fråga om de är nå ni undrar :)

why can't just everything be like usual

Jag blev värsta tagg på att fara ut och jogga, så jag for på en liten runda. Skönt att komma ut iaf. Bara för att jag nästan aldrig har något intressant att skriva så börjar jag med en sånndär lista igen, en annan såklart.

1. Presentera dig
2. Din familj
3. En bild på något som gör dig lycklig
4. Något eller någon som förändrat ditt liv
5. Något som får dig att gråta
6. Födelsedags önskelista
7. Något du är beroende av
8. Ditt favorit citat
9. En gammal bild på dig själv
10. En ny bild på dig och 13 intressanta fakta om dig själv
11. Om du kunde ändra ditt förnamn, vad skulle du heta?
12. Vad du är rädd för
13. En bild på din favorit plats i världen
14. En bild som påminner dig om gamla tider
15. Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
16. Din bästa vän
17. En bild som du aldrig lagt upp
18. En person som du saknar
19. En bild på dig just nu
20. Något som du ångrar
21. Dina drömmar
22. Din favoritlåt
23. Saker du vill göra innan du dör
24. Något du aldrig glömmer
25. Bästa dagen i ditt liv
26. Ditt favorit tv-program
27. En bild på en konstig tid i ditt liv
28. En osminkad bild på dig
29. Något du avskyr
30. Dagems outfit
31. Till sist vill jag säga

vet inte vad jag ska ta mig till

helåj! Har bara suttit och kikat på dh sen förra inlägget..värt liv jojavet. Har rätt så chill dag imr ändå, skulle få sluta typ 20min tidigare så ja. Har inte direkt något intressant att skriva. Hade faktiskt först tänkt ta mig ut och jogga men fastnade vid datorn..som vanligt. Nåja men imr SKA jag springa iaf! Juste pappa och malin skle ju komma te råne så då kan jag följa och springa på löpbandet..great! Nu pallar jag inte skriva nåmer! Längtar bara sjukt mycket till lovet, komma bort från denhär äckelbyn!


ahaha, palla vara normal

vad jag än säger så vill jag ha dig tillbaka

Halåe där! Fettchill dag idag på skolan. Hade först tråkiga lektioner sen på lunchen gick jag, anna, lisa och astrid till byn och köpte st b&j's! Tror ni gott eller? Lodisar som vi är så gick vi till omklädningsrummet och åt så ingen annan kom och smaka. Hade sen matte, fick sluta, sen slapp vi no:n så fick sluta 50min tidigare. Satt då på byn och loda med nåra najsiga människor. Kom hem för ett tag sen, har varit ute med zcott osvosv. Gaah nu måste jag städa mitt rum, hela min garderob ligger ute på golvet..hur kan det komma sig? ;) Och om jag inte städar så får jag inte mina ostbågar, buhuhu. Aja men vi höres senare!


astrid gjorde bara lite snabbt hur jag skulle se ut i brunt hår.

de bara e så

Pallar inte skriva något, slänger in en låt! Gammal men endå så jävla bra.



denna låt vaknar jag till varenda morgon, ganska chill!

*


the party is in you

Sitter nu i soffan med zcottis. Kikar igenom ALLA mina bilder för jag har inget annat att göra. Lyssnar även på musik som får en att längta till sommaren! 4 dagar kvar sen påsklov ♥ Far mest troligt till fjällen i helgen, fast inte om annis ska vara hemma för jag har inte varit med henne på länge..känns de som. Har rätt så tråkigt skoldag imr om jag kommer ihåg rätt? Har inte lärt mig mitt schema än, inte för att de är så stor idé när man ändå byter hela tiden typ. Nej nu ska jag ta mig mot duschen och sen blir de väl slå på nån rulle! Najsnajs, ehe fick tebax mattediagnoserna idag..kan ju säga att jag just fick godkänt! Usch på matte.



schteeeeeek

Skolan var chill somvanligt. Kom hem där vid kvart i 4 kanske och har bara suttit och stekt i solen medans jag käkade en räkmacka..hehe. Grannarna glodde lite på mig när jag satt med solbrillor och linnet uppdraget, men jag vill ju bli brun så ja. Nu har jag fått ont i huvudet iaf, inte najs. Nu ska jag ut och pressa lite till i solen ;) vi hörs!


hahahaha, ah jag var tvungen att ta mina jävligt stora brillz för jag hittade inga andra..


haha blev inte så seriösa bilder

less

Åh fan vad less, min statistik är helt cepe. Går typ inte att se hur många som besöker åde? åhåhåhåhåhå

life is a bitch, and so are you

Nu får ni kika på nåra bilder från igår (astrid har fotat).




haha som ni ser så råka jag heva upp mina tights, så de ser lite...ja ut.


haha helt seriösa jo


haha jag imorse..






not afraid

Tralala jag är trött men kan inte sova för då kommer jag inte kunna somna ikväll. Aja sitter iaf och dunkar musik, kollar på lite bilder och väntar på pizzan! Helt ok med en pizza, när man har ont i skallen. Ba en sak jag stör mig på, att när nån lägger ut en bild på en "kändis" den gillar t.e.x så måste typ alla kommentera, att den är bögig, ful osv. Fattar inte direkt idén med att kommentera om man inte gillar den? Den personen som la ut bilden kommer ju inte direkt ändra sig om vad någonannan tycker? Man fårväl tycka som man själv vill, vafan. 

ni som "hatar" justinbieber kan ju ta sig en extra titt här nere ;)






nanana ♥


huhu

Hade de riktigt kul igår, somnade där vid 7 imorse? och vaknade 10 av att alla typ var vakna. Aja slog igång nån rulle, var rätt så medvetslös. Malin och pappa kom och hämtade mig så skjutsa dom hem mig. Ska be elli eller astrid att skicka nå bilder, inte för att de blev nå seriösa men ah. Nä nu ids jag inte skriva mera, ska gå och äta nå och sen halvsova till nån film, de blir bra!


party like a rockstar

Hah min hund är lite småsöt, stirrar ut folk när dom sitter på "hans" plats i soffan. Ska väl snart börja pallra mig ut. Jag blir alltid färdig i sista sekund och det är de verkligen nu! Tar ju som ett tag att gå dig, aja men de ska nog gå bra. Blir ingen mer bloggning ikv! Hade tänkt göra några tidinställda men de hinner jag inte. 


jag ikväll, usch äckelwebbkamera! jomenpuss

street of dreams

helåe! Jag har har precis kommit till mami. Halvsov i bilen hela vägen typ. Haha har ni hört den här låten sture p, sommarens nya "sommarplåga". Plåga har dom rätt i, men fuck vad den är dålig, äre bara jag som tkr de lr? Btw fan vad skönt de ska bli med sommar, få glida runt i shorts och brillz bli brun och allt dedär! Aja nu sitter jag och taggar till ikväll, dame mst fixa en sak till astrid..fuck. Nej men nu måste jag springa! Kvällen/natten spenderas iaf hos astrid med några fina brudar.


tralalala (a)

sunshine

Godmorgon! Satan vilket fint väder det är ute och jag ligger bara inne. Nej men jag är sjukt trött och kunde inte somna om imorse eftersom solen lyste in rakt på mig så det var typ 700 grader. Pappa försöker få med mig ut och gå med han och tova (en hund) men nej, för mitt hår ser ut som ja vet inte vad. Haha har på mig min bad hairday mössa, passar då mig just nu :D Men blir väl att jag går ut ensväng senare. Ska nog ta mig en powernap sen så jag kan vara vaken lääänge ikväll, dygna serni. Men nu ska jag slå igång en bra rulle.




come with me

Efter lite pizza i magen slänger jag mig i soffan med min godispåse och kikar lite tv. Haha idag när vi for och hämtade pizzan så råkade hon i kassan slå fel så vi betalade 2400kr för dom. Jag typ pissa ner mig och ba, ye gratis pizza i ett år! Aja men vi skle få tebax de sen så ah. Har inte hunnit göra så mycket annat ikväll, är sjukt trött. Man börjar ju känna sig som en pensionär..inte bra. Hehe nej men ska vara uppe länge ikväll så sover jag länge imr, får väl se hur de kommer gå. Förresten någon som vet någon bra film? kommentera då please! Vi höres imr.


thihih ;)

i never let you go

är medlem på bloggtrafik, man får massaaaaaa besökare. Så om ni vill bli medlem där så tryck på denna länk ---> HÄÄÄÄÄÄÄÄRA! då vet ni :)

happy b-day

Som sagt astrid fyller ju år idag, grattis brur! 

Skolan var fettchill, hade mattediagnos dirr på morgonen. De gick verkligen inte bra, fatta typ inte ett piss. Aja sen spanska, fast lärarn kom inte efter typ 30min så ah. Hål sen dårå, gick te byn en sväng köpte choklad trorja? Astrid fick iaf den sen för jag orkade inte heela. Stannade sen kvar på skolan efter vi hade slutat, gick sen och satt på byn ett tag. Fast sen gnällde mamma att jag skle komma hem för jag skle te stan. Så nu sitter jag hos papi helt själv i huset. Lite småläskigt när man inte har varit här på ett tag. Ehe jo juste, gick te malins jobb för att hämta nyckeln fick typ sitta där i 40min för att hon svarade inte i sin mobil, så min röv gör ont..sitta på en jävla trästol är inte najs. Har bestämt att jag ska ha pizza te middag bara för dedär! Tagg till imr då jag drar te astrid, fettnajs de kommer bli.


nawie, lilltötisen!

one day at time

Åh värt. Skulle slänga in ett test fast min dator är helt cepe så de gick inte att kopiera? Eller de gick att kopiera fast sen när jag skulle klistra in så kom de bara en fråga? man som, kånais! fastne. Får trösta mig med att jag fick godis..hehe. Aja nu ska jag trycka i mig de och sen blir de duschen. Dh sen ♥ Haft en riktig naisig dag! Imorgon blir de att sjunga för astrid, fjorris blir hon! Sen på lördag sleepar jag dära. Mycket niz!


relax go nuts, mr peanut

Nu är jag faktiskt hemma! Gillar att vara borta åde men nog äre skönt att komma hem och få sova i sin egna säng. Dagen har varit fettchill, typ alla lärare vi egentligen skulle ha haft var borta så fick ha vikarie typ varenda lektion. Spela pingis varje hål typ. Har massa bilder i telen men jag ids inte hämta usbkabeln så jag kan ladda över, fast ber astrid skicka ist (a) Satt sen på bussta ett tag, gick sen hem och Linn följde med. Käkade tacos till "middag", gött! Såg även ett påskägg med massaaaa godis, fast de var inte mitt..Aja men nu ska jag slå igång en film, trött tjej123!


haha ye!

crazy biatch

Heeeeeeeelåe *peddo voice* ehe nej men jag är fett-trött. Chillar bulle hos annis nurå. Vi har försökt förstå oss på photshop men de gick ju inge vidare. De slutade med att jag såg ut som en alien. Ska väl ladda ner nån film snart, sover här ikväll för er som missat de. Och ta en kopp kaffe till bullan, sen lösa korsord..sen kika på dödsannonser snart är de jag som ligger där i graven..nej förresten jag ska kremeras. Sticka måste vi också hinna med innan jag tar dom 68 onsdagspillrerna för mina dåliga knän. Allt detta måste jag hinna innan klockan 9! huvvaligen, hur ska detta gå? Var ju sängdax för längesedan. Aja sova får jag göra i graven..inte länge kvar alltså. Nä nu spårade det ut för länge sen...
Var ju ute en prommis med annis & linn igår tog lite bilder åde så ni kan få kika.

finastevännen

lilleN



guess what she's doing?

foto @ annawassermann



@lisas place

Sitter hos Lisa nu och käkar, ovanligt? ne. Har hål till 20 i 2, rätt så chill. Drar till annis sen och sover ikväll. Jo men heeeeeeeeeeeis.

*


oooh fuck

Gick ju ut ensväng med annis och linnsi. Vi fotade och svamla på, satt och loda vars de nu var. Ska be hon skicka bilderna, så bjuder jag på nån..kanske. Sitter nu och halvser på nån film, har sett den förut så jo. Kanske inte blir någon bloggning imr eftersom jag far hem till mami, pallar inte vara borta typ hela veckan. Går till 25 över 3 imr, fast rätt så chill endå för vi skulle inte ha nån slöjd så då drar jag och Lisa hem te henne och fetar i oss massa. Hah jag är sämst, på hennes blogg vare en bild på måns så skrev jag te hon ba; åh vad fin bild på galliano! hon typ; eh alltså de är måns? jag typ dog! Jo ni typ; careface? ehehe jag är trött..Ska nog gå och tvätta bort massa saker som står på min arm som aster har skrivit..tack hörru! Haha men nu ska jag faktiskt börja sova eller försöka iaf.

godnatt på er!

i like it like it

Åh kuligt, vårat internet fungerar inte hemma. Så mamma ringde te telia och bad dom skicka ny sånndära ja vad det nu heter. Fast sen när hon gick ut så sa ena grannen att de var nån kabel som hade gått av. Så jo jag kommer nog inte fara hem förrens på fredag då internet kommer. Får fara som en lodis på byn...nejmen slaggar nog hos Linn. Är hos henne nu iaf. Hon sitter och gör läxa, pluggarN. Blir att gå ut och gå sen ensväng med henne och annis. Trevligt jo. Skolan idag vara chill, typ alla lektioner var ganska kuliga..nestan. Aja men nu ska jag göra något.


linn hade typ bara bilder på han på sin dator såe.


tjalalala

Har verkligen inget intressant att skriva. Var just och tog mig en macka för er som är intresserade. Blir väl att slå igång nån film eller nånting. Yeo men nu pallar jag inte skriva nåmer..hehe eller? Skola imorgon som vanligt, bad direkt på morgonen. Ska nog inte vara med eftersom typ ingen ska de. Så jag och Lisa ska ta med hennes dator och sitta och se skräckfilm (a) Jag kommer ju typ skita ner mig, mirriors 2 trorja den hette. Bara när jag såg trailern blev jag nog rädd. Jag + skräckfilmer hör verkligen inte ihop! Men godnatt påer!

ohye

Med tacopaj i magen tog vi oss mot stallet. Lisa och nåra tränade till en påskshow dom ska ha. Rullade sedan vidare mot mig dom skulle egentligen skjutsa hem mig, men internet åde funkade inte så då slaggar jag hos Lisa ikväll. Jo vi for även och joggade, eller jag joggade inte så värst mycket. Dom sprang väl typ 6km, och jag typ 3 (a) min kondis är inte den bästa..Aja men nu ska jag duscha! 



hey boy

Sitter hos Lisa nu och chillar bulle. Skolan var chill som vanligt, kulig efter åså (a) Aja vi ska snart till stallet, de luktar bajs där..jomendåvetni. Ska kika när hon rider månsi, fotar liite om jag ids. Ye men nu ska jag vara social med nå fina.

puss!

såg att jag fått många nya läsare! Jo men jag heter då Ronja och bor i en litenliten by med min mami och i en stor stad med min papi. Jag är 13 år och blir fjorris till sommaren. Har även en hund för er som är intresserade. Dåvetni.

'



i'm used to it

helåe! For ju ner och red idag efter jag hade varit i stugan. Min röv gör ont iaf..var ju som ett tag sen man red. Min gångstil kommer ju inte vara den snyggaste imr hlr. For sen hem och käkade, blev tacos. Satt riktigt fint såhär på en söndag! Gick sen och mötte upp anna, vi snacka om allt möjligt gick sen hem till mig. Var på datorn och hon plattade håret på mig, annars hade jag typ varit tvungen att stiga upp halv 7 för att de är typ affro så då äre så jobbigt och platta. Jo jag vet att jag är lat. Aja sen kom iaf pappa och hämta mig så for hit dårå. Skola imr, tagg! eller så ne. Fast måndagar är rätt så chill ändå. 8:orna är ju på prao nu i två veckor, så anna är inte ens på skolan..lite surt sådär. Fast hon kommer iaf och käkar lunch med mig, najsibajsi. Blev ett lite svammligt inlägg men jag hlr på att somna, är galet trött! Jag har ju som gjort så mycket idag..verkligen inte. Jomenpuss!

when you leave

hola! Har varit i stugan heela dagen med papi och malin. Dom skottade osv medans jag låg och halsov! Snart ska jag fara till stallet och rida, så man gör något vettigt än att bara ligga och dega. Nästa gång jag far till pappa så ska jag dra med anna dit så ska vi gå på typ zumba eller vad de hette. De är väl typ nå dans..? Malin föreslog iaf de, så testa ska jag då kanske är kul. Aja nu ska jag läsa nå bloggar och sen dra mig till stallet!



gold digger


Har inte orkat blogga idag. Eller jag har inte ens orkat vara på datorn. Väldigt väldigt ovanligt! For iaf till farmor och käkade där vid 5 tiden. Satt där och snacka osv, drog sen till stallet. Malin skulle snabbfixa till dixie, for sen till pappa. Har suttit och kikat lite på körslaget, tycker inte de är så värst bra. Alla låter ju typ likadant. Till veckan kommer min klänning! Vet att de är två månader kvar till skolavslutningen men jag visste endå redan att de var den klänningen jag ville ha och de tog ungefär en månad för den att komma. Så om jag nu inte kan ha den så hinner jag ju skicka tillbaka och byta. Rätt så smart är jag..ibland. Nåja nu ska jag se på film med tha family! 


yey imr kommer bajskorven ovan hem!

blow

Har spenderat morgon med att ha spelat ett gammalt spel som jag spelade väldigt ofta förut. Så hittade jag mitt wow spel oxå. Om jag ids ska jag installera de. Okej lite töntig är jag nog. Ye men nu ska jag fortsätta göra ingenting, bara dunka musik. Far till pappa sen och sover tills imr. Då vet ni vars ni har mig.

baiz!


harry putter..


..sitter jag och kollar på nu! Eller ja med Linn. Haha såg en gammal bild på oss på facebook, ni får se den snart. Vi var väl cirka 4 och 3 år? haha nawie! Nåja nu ska jag kila iväg till duschen.


haha för er som inte vet, så jag till vänster och linn till höger!

on the floor

snodde ett test av tova!

1. Vad är klockan just nu? 20.14
2. Vad lyssnar du på för låt just nu? flow-skaburbian collective
3. Vad har du för underkläder på dig? trosor och bh?
4. Vad har du för mobil? sony ericsson xperia x10 mini
5. Hur mycket pengar har du? typ tusen nå
6. Har du något jobb? nope
7. Vad har du för färg på din tandborste? grön och vit
8. Vem saknar du? bestis och en pojke
9. Har du några komplex? hööh?
10. Vad vill du bli när du blir stor? ingenaning
11. Vilka låtar vill du ska spelas på din begravning? har inte direkt börja tänka på de redan?
12. Hårfärg? blondt och brunt typ
13. Vad skulle du kunna döda för nu? jadu
14. Vad har du gjort i helgen? helgen börja idag så chill osv
15. Smycken du har på dig? navelpiercingen om den nu gills
16. Vem vet mest om dig? anna och linn
17. Vad är du rädd för? äckliga småkryp
18. Brukar du ha otur? nja ibland
19. Vilken är kontakt nummer 13 i din mobil och vad har ni för relation? ids inte hämta mobilen
20. Vem har den snyggaste kroppen i världen? taylor lautner, hah nej men vet inte
21. Favoritband? finns många bra
22. Vem är snygg? finns många snygga?
23. Har du några fobier? inget jag kommer på nu iaf
24. Har du ätit något godis idag? jo
25. Har du fått IG på ett prov? yep
26. Hur lång är du? 168 ungefär
27. Fem saker du har på dig just nu? jeans, linne, kofta, underkläder
28. Dagens smink? mascara, foundation
29. Favoritfärg? turkost, svart
30. Är du fjortis? nej
31. Har du en dator i ditt rum? ja
32. Favoritlärare? ingen
33. Vad har du gjort idag? skolan
34. Vad har du ätit idag? käk från bk
35. Dagens roliga? anna
36. Vilka färger har du i ditt rum? hos mamma; mörkrosa och vitt, hos pappa; fondvägg, och vitt
37. Favoriträtt? tacos
38. Har du spytt offentligt någon gång? inte vad jag vet
39. Är du duktig i skolan? nja
40. När var du utomlands senast och vart? 2år sen, grekland
41. Har du varit vittne till ett brott? nej
42. Har du sett en död? jo men ingen människa
43. Har du något husdjur? ja
44. Har du haft vattkoppor? yep
45. Är du singel? jia
46. Favoritdryck? trocadero typ
47. Älskar du någon? ja
48. Vad köpte du senast? chips och massa
49. Har du ätit glass idag? ja
50. Känner du någon som är bög? tror inte de
51. Känner du någon som är lesbisk? samma som ovan
52. Har du varit på en konsert? ja
53. Senaste utlästa bok? som jag vill vara
54. Har du någon bästa vän? ja
55. När klev du upp imorse? kvart i 7
59. Äger du något märkesplagg? ja
60. Spelar du fotboll? nej
61. Vem ringde du senast? anna
62. Är du homosexuell? ne?
63. Är det fint med killar som sminkar sig? nej jag tkr inte de är speciellt fint
64. Är du allergisk mot något? nej
65. Vad är du för stjärntecken? kräftan
66. Är du sexig? beror på vem du frågar
67. Åker du slalom? ja
68. Är Måns Zelmerlöw snygg? nope
69. Brukar du se på Idol? nej bara auditons
70. Brukar du sjunga för dig själv? yep
71. Hatar du någon? ja
72. Har du kysst någon av samma kön? pussat jo
73. Vilka hemsidor är du medlem på? massa
74. Har du spytt upp mat med flit någon gång? nej
76. Har du varit på en festival? ja
77. Har du någon brevvän? nej
78. Har du onanerat idag? HAHA nej
79. Vem kramade du senast? eeeeeen
80. Har du haft sex på en skoltoalett? nope
81. Var den här listan rolig? nej sämst
82. Hur mycket pengar har du på telefonen? har abonnemang
83. Cola eller fanta? cola
84. Är du vidskeplig? hööh?
85. Vilken dialekt är fulast? skånska, nej men jag vet inte
86. Vad ska du göra i sommar? chilla och umgås med underbara
87. Filmtips? kommer inte på nån nu
88. Vad är det för väder ute? inte fint iaf
89. Vilka hårfärger har du haft? brunt, rödbrunt, blondt, 
90. Har du vunnit en tävling någon gång? ja
91. Har du sett ett stjärnfall någon gång? jo
93. Vem pratar du med på msn nu? ingen
94. Är det fint med gladiator skor? ja de är de väl
95. Är du brun? nej
96. Vilken färg har stolen du sitter i? sitter inte på någon stol
97. Har du webbkamera? ja
98. Säger man kex eller chex? kex
99. Har du varit ärlig när du har gjort denna listan? ja
100. Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? inte vet jag

Endel frågor är borta, men det är inte jag som har tagit bort dom så ni vet.

*


always on my mind

Värt det förra inlägget försvann..ehe. Aja sitter iaf med Linn, har varit och köpt massa chips åde till ikväll. Blabla har inget intressant att skriva. Skolan var chill somvanligt, bakade på spanskan. Vi ska slå igång ngn film och roa oss med. Blir bättre uppda imorgon!


har inga nya bilder så fick bli en ni redan sett, trorja?

RSS 2.0