@soffan

Legat i soffan och degat hela dagen. Om ett tag kommer brudarna hit så blir det fix innan vi beger oss och lagar middag! Fläskfilé, klyftpotatis & pannacotta står på menyn ikväll! Har inte så mycket säga, ska gå och ta mig nå frukost/lunch nu. Men hoppas ni får en rolig kväll för det ska jag! Gott nytt år på er :)


last resort


Detta tog jag med mig hem från stan idag. Hummel kofta 350:-, inte varje dag jag gör ett sånt fynd! Transparent blus 300:- monki, sen hade jag ett par sammetleggings på sängen då jag kom hem! Köpte även en vanlig hårinpackning eftersom det börjar klia i hårbotten av bed head schampot åde...men ska beställa nytt ikväll mest troligt. Har inga planer för kvällen, bara vila och ta det lugnt så jag orkar med nyår imorgon med brudarna! Kommer bli awsome. Nu ska jag kila iväg och söka efter ett par skor jag kan ha imorgon. Seya


already know how this thing go


-Saknar sommaren
Stan idag som sagt med lisa, ida & agnes. Efter en timme började jag kallsvettas och febern kom tillbaka, fick med mig iaf underkläder och en foundation, köpte sen 2 navelpiercingar av agnes. Inget jag behövde alltså förutom navelpiercingarna. Men imorgon blir det mest troligt att fara dit med pappa och kolla slalomutrustning och lär ju bli en runda på stan också. Nu på kvällen tog jag tag i mitt rum, plockade in kläder i garderoben osv. Imorgon är det dammsugning som gäller! Nu väntas det vd, godnatt!


all this way


Nån som bjuder på en resa hit?

Dagen har väl för det mesta tillbringats framför tvn. Fick iallafall skjuts till mamma där jag hämtade nå nya kläder, tog mig en dusch också. Intressant dag så att säga. Men nu ska jag ta och sova så jag är pigg imorgon, ska ta mig några panodil innan jag far till stan så att jag orkar springa runt där. Mer hade jag inte att säga, godnatt!

fade into darkness


Rules:
1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!

How are you feeling today?
jag gråter bara i regnet

How do your friends see you?
gun in your mouth
Will you get married?
ett snedsteg bort
What is the story of your life?
we found love
What was high school like?
party like a rockstar
What song describes you?
roll up
To describe your grandparents?
hustler
What song will they play at your funeral?
whaea
How does the world see you?
give me everything
What do your friends really think of you?
still counting
How can i make myself happy?
imma star
What should you do with your life?
one spliff a day
Will you ever have children?
fest hos mange

27 december

Hade ingen ork till att skriva igår. Låg för det mesta i soffan pga feber. Känner mig mycket piggare idag, men blir ändå att bara vara hemma och vila så jag orkar gå på stan med brudarna imorgon! Har inte så mycket att säga, blir bättre uppdatering sen. Nu ska jag gå ner och se på victoria secrets eftersom jag missade det igår.

25 december


Bild från igår!
Vaknade klockan halv 1, aldrig fel med 12 timmars sömn! Rösten var knappt kvar då jag vaknade, men efter några koppar te så hör man iallafall nu vad jag säger. Ett tag efter jag kommit till mamma så kom min morbror, hans fru ann och lillkusinen tindra hit. Har haft fullt upp med att springa runt och vara social med henne i sisådär 3 timmar. Så en 3 rättersmiddag funkade prima! Sitter nu och väntar på efterrätten, efter den ska hon väl sova så då blir det lugnt och skönt! Lär ju spendera kvällen med att se på vd. Bilder på julklapparna kan jag visa imorgon!


God jul

Är riktigt nöjd med det jag har fått! Helt klart den bästa julen på länge enda minuset är att jag håller på att bli sjuk, ont i halsen och huvudet. Fick iallafall,
iPad 2
Turkosa täckbyxor
3000kr
Namnhalsband
Tofflor
Underkläder
Presentkort (bio, Gina osv..)
Chokladask
Saker till håret
Ansiktsmasker
Armband
Tror det var allt! Ska även till stan i veckan så ska jag få slalomutrustning! Nu ska jag sätta mig och se på tv, adios!


24 december

Steg upp kring 10 tiden imorse. Har hunnit öppna några paket av mamma som bestod av, ett namnhalsband, en locktång, två par tjocka sockar & ett par jättemysiga tofflor! Ska om ett tag öppna resten, sen testa mig på att locka håret. Kanske slänger upp nå resultat! Blir kring 3 tiden en promenad till pappa där jag spenderar resten av dagen. Hoppas alla får en god jul! Skriver kanske något inlägg lite senare.

kingston town

Klädde granen för ett tag sen. Fin blev den faktiskt! Förövrigt så har jag haft en slapp dag idag. Nu ska jag gå och duscha, efter det stoppa på ansiktmask och sen uppesittarkväll med resten. Nå mer har jag inte att säga, slänger in lite bilder!






Bytte julklappar igår med lisa! Fick en "skål" eller vad man ska säga, som man stoppar choklad i så smälter det så kan man doppa tex jordgubbar, nomnom! Presentkort på gina och en riktigt snygg earcuff! Tack blaja ♥


i'm glad you came

Tog en liten bloggpaus, har varit helt slut nu dom sista skoldagarna innan lovet. Som start på lovet blev det en kväll med brudarna! Lagade tacopaj till middag, snackade, spelade ett spel tog sen friskluft i sisådär 2 timmar, rolig kväll blev det iallafall! Nu har alla åkt och jag hade tänkt att ta mig en dusch sen efter det städa mitt rum. Har inga planer för dagen, ska nog bara vara hemma eftersom jag åker till pappa imorgon. Det var väl det mesta tror jag, heipa!

fjärde advent

Blev väckt alldeles för tidigt imorse, var tvungen vara med sam medans dom for till stallet. Självklart så vaknade han just då jag höll på att somna så bärde över han till storsängen så somnade han en liten stund senare. Kring 1 tiden promenerade jag till anna, fikade och prata på. Följde med till kyrkan sen, där det är julkonsert runt 6 tiden. Malin kom och hämta mig. Har just duschat och sitter nu och väntar på att linn & anne ska komma hit så ska vi laga pizza! Blir väl sen ikväll att se på beck. Helt okej söndag!

there's no time to waste



Haft en lugn hemmakväll framför tvn med ett glas julmust. Sam var snäll och somnade bara 15 minuter efter att jag lagt ner han utan att trilskas (han somna kring halv 8) och han sover än! Bra barnvakt eller? Jo jag tror det. Ska gå upp om ett tag och krypa ner i sängen, slår kanske igång någon film också. Hade inget mer intressant att meddela, godnatt!

17 december

Kvällen igår var riktigt rolig! Kom oss till lisa där kring halv 1, spelade lite kort och somnade kort där efter. Har varit helt lam idag, så tog mig en powernap framför tvn och har just pressat tacos! Om ett tag ska jag vara lite barnvakt åt sam, om jag får han att somna blir det ju lite enklare. Imorgon ska jag först baka kakor sen gå och fira anna! Men nu ska jag gå och se på tv med resten!

16 december

Sitter nu hos lisa med henne och viktor. Skolan idag var rätt så chill, såg film & fick sluta tidigare från so:n. Väntar nu på att ida ska höra av sig så ska vi nog bege oss mot sporthallen där det är lusseliret. Håller på tills inatt nångång men får väl se hur länge man orkar sitta där. Sover sen hos laja! Har inte så mycket mer att skriva, adios!
Haha typ i 6an? janice

the most beautiful time of the year


Sam ♥ Det är min kusin Elin som har fotat!

Skolan var ganska chill för att vara en torsdag. Såg film på 2 lektioner sen hände inte så mycket. Gick förbi och handla på vägen hem. Nu håller jag och mamma på och bakar saffrans bullar! Nybakta bullar och mjölk måste ju vara något utav de bästa som finns. Annars så har jag inget planerat, bara slöa. Tänkte fota lite så lägger in bilder sen!

all i want for christmas

Blev en spontan sväng till stan med lisa. Hade endast 240kr med mig men fick med en del saker iallafall! En sovtröja 99:- från cubus, 3 ansiktsmasker 10kr/st & julklappspapper 10kr från dollarstore, godispåse 40kr från candy corner och två hundgodispåsar från djurmagasinet 30kr/st! Blev även ett stopp på mcdonalds innan vi for hem. Ikväll har jag slagit in julklappar, skönt att allt nästan är klart! Har även haft i en av ansiktmaskerna och dom var faktiskt bra. Nu ska jag ta min godispåse och kila iväg till soffan, blir att se den nya irene huss filmen! Efter den sova, väntas jobbig skoldag imorgon. Har inte så mycket mer att säga, godnatt :)

cvbhjkljmk

Har ju inget bättre för mig så
2011-test.

Gör det , annars blir år 2012 ett helvete för dig

OM DIG

Namn - Ronja
Bor - I en liten by
Syskon - 1
Ålder - 14
Född1997
Ögonfärg - Blå/gröna
Längd170
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Kräftan
Hårfärg - Blont och brunt
Födelseort - Föddes ju i boden

DAGENS:
Låt - Wintersong- sara bareilles
Saknad - Ingen speciell
Kläder - Jeans och tröja
Mat - Makaroner
Göra sen - Se på dh
Godis - Allt möjligt

SVARA ÄRLIGT:
Tycker du om att plocka svamp - Nej
Tycker du om godis? - Yes
Hur många gånger i veckan äter du godis - Inte så ofta
Äter du oftast nyttig mat - Beror helt på
Tycker du att du ger mycket komplimanger till andra - Händer
Är du nöjd med ditt förnamn - Funkar
Tycker du att du själv är smart - Verkligen jo
Vad är det sämsta hos dig - Att jag blir väldigt lätt irriterad
Vad är det bästa hos dig - Den var svårare
Har du bra självförtroende - Nja
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Väldigt många..
Du tycker om att vara med det andra könet? - Klart
Känner du dina grannar - Nope
Gillar du skolan - Vem gör?
Spelar du något instrument - Nej och har aldrig gjort
Sporter/aktiviteter har du gått iRidning, basket och fotboll
Har du några tatueringar - Nej
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Det har jag ingen aning om
Tycker du om djur - Ja

BRUKAR DU...
Sova - Förmodligen
Ta mediciner du inte borde ta - Nejdå
Röka - Nej
Klä dig i svart - Ja fast aldrig helsvart
Lita på folk - Jo
Drömma mardrömmar - Har inte gjort det på jättelänge
Gå i skolan - Ja
Gå i kyrkan - Bara på konfa skiten
Ljuga - Om jag måste så



HAR DU...
För många vänner? - Kan man ha det?
Någon psykisk sjukdom? - Nej inte vad jag vet
Skadat någon? - Ja
Färgat håret - Ja
Några piercnings - Yes
Några tatueringar - Nej
En dator - Jopp
Gjort bort dig rejält? - Kommer inte på nu iallafall

ÄR DU...
Snäll - Snällast
Snygg - Japp, fast nae
Söt - Verkligen
Kort - Nej
Klantig - Ibland



wintersong

Har inte orkat skriva på några dagar, har ändå inte haft något intressant att berätta. Lugn dag idag på skolan, började med att kolla på luciatåget i kyrkan gick sen till klassrummen och fikade. Matteprov och sen en redovisning sen fick vi sluta för dagen (hade halvdag). Kom hem kring 12 och har inte gjort ett piss sen dess. Väntar nu på att några julfilmer ska ladda klart som jag hade tänkt att se. Ska fördriva tiden med VD!
Merry★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
•。★Christmas★ 。* 。
° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚
˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛
˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門| ˚And a happy new year!
ttyl! ★


zZzZzZzz

Haft en lugn och skön lördagskväll hemma hos faster! Efter att pappa och malin drog så beställde vi maxmat, har sen slöat framför tvn med en påse ostbågar och cola. Har försökt att få bror min att sova men icket så faster fick ta över, och han är vaken än...börjar undra om han går på något. Nåja ska snart lägga mig i sängen och kolla på VD tills jag slocknar. Lär ju inte ta allt för länge. Slipper konfan imorgon, sista gången dessutom. Skönt de! Adios amigos

count on me

Började fredagskvällen forever alone men då kom lisa till räddning. Suttit och kollat på VD, käka popcorn, druckit julmust osv. Följde henne hem för en stund sen, snöade gode mycket och kallt var det! Men skönt att komma ut iallafall. Nu ska jag bara kolla nått avsnitt till sen sova, hade tänkt att inte stiga upp så himla sent imorgon ska ju somsagt vara barnvakt. Godnatt!

9 december

Skolan rullade på som den brukar göra. Tappade min norrbottensring idag, fucklajf. Så ska köpa en ny i helgen kanske? Fårse. Ikväll blir det nog bara en hemmakväll framför idol med en chipspåse, funkar det med. Imorgon far jag till LÅ till min faster, ska vara barnvakt åt samster medans pappa och malin skulle på nån middag. Men VD kallar på mig så johej!

hej snygggggg

8 december


No provet gick mycket bättre än jag trodde det skulle göra, spanskan gick lika dåligt som sist. Var ensväng till lisa efter skolan sen kom malin och hämta mig, packade sen ihop allt och gick vidare till mamma. Har just duschat och resten av kvällen kommer att spenderas framför vampire diaries, som vanligt då alltså. Men det är ju huuuur bra som helst! Nåjo nu ska jag ta mig nå middag, adios.

7 december

Har ju som sagt varit och sett på maggio ikväll. Behöver inte säga så mycket mer än att det var uber bra, hon var verkligen jättejättejättejättebra! Efter det var klart så såg jag och anna då hon stog och rökte bakom KH så vi sprang dit och kirrade varsin autograf! Lite bättre än att stå och trängas med en hel bunt andra personer där inne. Blev en lyxshake vardera innan vi for hemåt. Nu ska jag ta bort sminket sen sova! Har varit trött sen jag steg upp imorse. Imorgon har jag 2 prov att göra, vill inteeee. Vet att jag ändå inte kommer få godkänt på nått ut av det. Men godnatt!

6 december

Hemma från skolan idag..sjuk. Planerna är att göra läxa och se nått avsnitt av vampire diaries som just laddat klart. Har inte så mycket mer att skriva så hejdå!

just one in a millions

Har gått till halv 4 idag, helt okej ändå. Bakade lussebulla på hk:n, torra och äckliga men det fick duga som lunch. Gick sen till lisa med hennes matte böcker, satt där i nån timme så for jag till pappa. Skulle egentligen ha följt med och kollat på hockeyn med dom men for till mamma istället, ska plugga och efter det packa och ta mig en dusch! TTYL

dagens


Glidit runt i det här hela dagen, endast hemma såklart. Laddat hem en gammal julkalender och kikat på den är väl i stort sett vad jag har gjort. Nu sitter jag och väntar på att gustafsson 3 trappor ska börja, fast det börjar först 8 äre va? Ska nog platta håret i väntan på det så att det är platt tills imorgon, är gode lat på morgonen så orkar aldrig göra det då. Imorgon blir det skola som vanligt sen far jag till jämtön och pysslar om shalle (min gamla häst). Sen har jag ingenting planerat! Seya


man down

Kring halv 11 beslutade jag mig för att stiga upp och ta mig lite frukost. Fick sen skjuts till mamma och har just duschat. Resten av dagen ska jag plugga spanska, ska göra omprov någon dag till veckan. Har även ett flertal andra prov den här veckan, så hela veckan lär bestå av att plugga. Förutom på onsdag då tar jag en day off och beger mig till LÅ för att höra veronica maggio! Nu ska jag kila iväg och tvätta ur hårinpackningen, hörs senare!

Gårdagens shopping:

Cardigan, hm 249:-
Halsduk, ginatricot 99:-
Sen också en godispåse från hemmakväll & ett lite annorlunda kortspel från tiimari.

3 december

Hade en trevlig fredagskväll igår med brudarna! Inte allt för sent tog jag och lisa oss upp och åt frukost, sen for hon iväg på robban träning. Fixade mig lite och knallade upp på byn, mötte ida och tog sen bussen in till stan. Köpte en cardigan, halsduk, ett kortspel och en feeet godis påse. Avslutade med bio där vi såg breaking dawn! Den var hur bra som helst, mycket bättre än dom förra. Fick sen skjuts hem och sitter nu och gör ingenting. Imorgon blir det kanske att fara till sunderbysjukhus och hälsa på lisa, hon flög av hästen och har gjort illa benet, hjärnskakning osv..krya gumman ♥ Kan ju inte vara alltför roligt att spendera helgen där. Men nu hade jag tänkt att gå och ta bort sminket, borsta tänderna åde. Seeeeya!

1 december

Lång dag idag men den var helt okej. Fick tillbaks so proven och jag fick ett E+ men läraren sa att jag var på god väg så det var väl bra. Till middag blev det tacopaj sen har jag suttit i soffan och läst en bok, flyga högt av katarina von bredow, det kanske jag redan har sagt? Morgondagen kommer att tillbringas i fiket hela dagen med anna, gode najs eftersom man slipper alla lektioner och sällskapet var ju inte helt fel det heller. Blir att storhandla sen med blaja och köpa massa gott, nyttiga saker hade vi faktiskt tänkt att köpa men det är ju trots allt helg så blir ju säkert en påse ostbågar också. Får se vad vi hittar på för nått på kvällen, ska ju vara hundvakter men inte hela tiden. Vi får höras imorgon!

RSS 2.0