born to be somebody

Här kommer nåra bilder, 







nu ska vi slå igång desperate housewives!

puss :D

dag 9-en bild på mig idag och vad jag hade på mig


bara myskläder idag dårå.
kofta-hm
linne-jc
mjukisar-bikbok
tjocksockar-farmors
skor-DC
och underkläder såklart.

har fotat massa bilder ni får se dom ikväll, nu ska jag göra mig nå lunch!

cya :D

no mercy

Vaknade strax efter tio när anna slog igång datorn och ropa; goooooodmorgon! tro mig jag fick lust att slå ihjäl hon! Vi slog igång rec, den var läskig..ibland. Hon drog för ett tag sen, och jag ska snart snöra på mig skorna för att gå ut och gå en sväng med linn. Galet fint väder ute, typ 8+ i solen. Och efter gårdagen känner jag att jag måste ut och röra på mig! 


peaceja0

closer

Sitter nu och väntar på annis. Hon är verkligen inte snabb. När hon kommer ska vi gå och köpa massa godis, chips, läsk och massa andra nyttiga stuffs. Dygning ikväll, ohja! Fast hon kommer inte hålla sig vaken, kan slå vad om att hon däckar vid 4 högst? ;) skriver ett inlägg då hon däckar. Har egentligen inget intressant att skriva. Ni kanske har märkt att nu till vänster där i menyn så finns de ju min sida på weheartit, finns galet mycket fina bilder! Det enda jag hatar dära är en som tar exakt samma bilder som jag har, bara astrid som vet vem. 



for me, there is only you

tjuuubre! Vaknade för ett tag sen och har varit ner och käkat frulle precis. Ska bara ligga och dega tills anna kommer. Eller okej inte hela tiden, ska duscha, fixa lite osv. Jo men de är väl intressant? eh aight. Nåja nu ska jag fortsätta göra..ingenting..ah.




*


please, don't leave me

Linn och ann rullade hemåt vid 9 tiden. Då for vi till stallet och gav hästarna nå käk osv. Har suttit i många timmar nu och tittat på massa bilder på weheartit, tre ord; värt att kolla! Var ju bara tvungen att ta nåra bilder, fettfina. Imorgon kommer annis till mig, så sover hon också! En vanlig tråkig söndag blir till en helt ok. Ne okej de blir till en grym söndag! 



remembah tha name

Har varit ute och gått hela dan..typ. Nu drar jag ut med finlinn!



dag 8-en dålig vana jag önskar att jag inte hade

Jag har typ ingen direkt vana? Eller jo säkert men inget jag tänker på. Nej förresten, när jag typ äter nått så man får smulor och sånt på händerna, så skrapar jag alltid bort de. De kan ju se lite stört ut om man sitter typ på resturang så börjar man fara omkring med händerna. Sen så tvinnar jag alltid håret så de blir vågigt, så de är något jag önskar att jag inte hade.

wherever you will go

godmorgon! Är förvånad själv att jag är uppe såhär tidigt. Solen lyser ju och de är väl runt 1minus? Dagen kommer nog tillbringas med skotern, så ska jag och träna sen åxå. Ska slå en pling till linn och höra om hon följer ut, då blire ju ännu mer niiz! Har kommit på att desperate housewives har väl laddat klart..ja när sportlovet är slut..? ;) För de tar en jävla tid. Nåja nu ska jag kirra mig nå frulle.


why can't i just take and forget you?

the end of all hope


Funderar faktiskt på att gå och krypa ner i sängen och drömma mig bort, de låter väldigt lockande. Stalljour imorgon, fast jag slipper ju följa så då äre chill. Tänker inte börja mitt lov med att stiga upp 6 på morgonen. Nej imorgon ska jag sova läääänge! Skulle ut med skotern ensväng imorgon kanske, de blir niiz. Är tacos på menyn imorgon, så skulle kanske linn och ann komma och käka hära. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen drömma nåra fina drömmar...hoppas jag.


ides inte söka upp den redigerade, baiszcottis ;)

listen to your heart

Kirrade en nya header för den förra var ju felstavad. Nja ska be nån som kan göra headers bra göra en istället. Får ha den där tills vidare. juste! nyss typ för nåra sek sen så hörde jag ba; brrrrrr, trodde jag hörde i syne eller nått. Så ser jag en fluga sitta på min vägg?! Ofta flugor lever nu när de är typ 30minus? asså wtf..! Nu ska jag ner och spela lite kort och vara social med tha family. 

baispåer ;)

älskade syster

Alltså, om inte Ronja Sjöberg är en ängel vafan är hon då?
Du är så sjukt jävla pissigt jävla bra! Jag vill bara skriva att jag älskar dig typ 700000000000gången runt jorden och tillbaka. Låter sjukt barnsligt. Sånt som man skrev i trean typ, men vad ska man annars skriva? Du är ju värkligen bäst, de är ju inget snack om saken. När jag tänker på allt vi har gjort tillsammans så finns det nog inget som vi inte har gjort, om du fattar vad jag menar? Vi har gjort allt från att bara sitta sjukt tyst till att skrika att vi hatar varandra. Jag är ett pain in the ass. Du är ett pain in the ass. Och jag älskar dig precis som just du är. Du är min andra halva. Mitt jävla allt. Det går fan i mig inte att beskriva. Jag blir besviken på dig ibland, helt klart och jag vet att du blir det på mig också, men det ända jag vill är ju att se dig le eller göra så att du skrattar. Jag skulle skämma ut mig för hela skolan för att se dig le och det är helt sant. Mina skämt är fan dom sämsta som finns, dom är inte ens roliga. Du är den enda som skrattar åt dom. Och våran sjuka humor? Vi skrattar åt fula jävlar på internet, vafan är de för humor egentligen, haha. Det viktigaste är att vi har varandra. Du gör mig levande. Det har aldrig funnits någon annan som är bättre än du, bara så du vet. Skit i alla andra vänner jag har, du vet att du är min enda bästavän.

Har bara en sak att fråga dig och jag vet att det är mesigt att fråga på internet.
Vill du gifta dig med mig? Tills döden skiljer oss åt. ♥



/din blivande man, bästavän, ekorre, idiot, ja jag har ju så många namn.



you are my everything

Alla har vi en vänn som är lite bättre än alla andra, men jag har en som är grymast av alla. Denna brud betyder allt, hon är som luften jag andas-skulle inte gå att leva utan. För jag skulle verkligen inte kunna leva utan henne, jag har haft henne vid min sida sedan dagis då förstår ni kanske att de skulle vara omöjligt att leva utan henne. Vill inte tänka tanken på hur det hade varit om jag förlorade dig, men jag gör de iallafall. Tror nog jag inte hade kunnat tänka alls, min hjärna hade varit som gelé. För då hade de inte funnits någon jag kunde luta mig mot när allt är piss, ingen som verkligen förstår mig, ingen som får mig glad. Så lämna mig aldrig. Vet att jag kan vara riktigt irriterande som en liten mygga som man bara vill klappa till. Fattar inte hur du kan stå ut med mig? Vad har jag gjort som har förkänat en sånn underbar som du? Kommer du ihåg förut då vi kallade varandra för olika namn? hittade på smeknamn osv. De var ett tag sen men du kommer alltid vara min ekorre, min ängel, mitt permobarn, mitt knasbarn, min mann. Men framförallt du kommer alltid vara min bästis. Du lyser upp mina dagar, även dom allra mörkaste. För det är något med dig som gör mig glad. Kanske din energi, ditt fina leénde. Du har inte haft dom lättaste månaderna nu, och jag försöker så gott de går att finnas till, morgon som kväll. Men ibland känns de bara som jag gör fel. För jag vill verkligen att du ska må bra, mår inte du bra, mår inte jag bra och tvärtom. Men du måste säga till när jag blir för mycket. Vill ju inte vara ett pain in the ass för dig. Du ser när något är fel, även när man försöker dölja det så gott de går. Jag är inte en sånn som säger "jag älskar dig" hela tiden, för du vet hur jävla mycket du betyder. Tillslut låter de så falskt om man säger de hela tiden. Som att de bara är ett ord som inte betyder nått, bara tomma ord. Men tro mig, när jag säger att jag älskar dig då menar jag de. Jag skulle aldrig ljuga för dig, finns ingen anledning att ljuga. Nog har man säkert dragit en vit lögn någongång, men då är de inge viktigt. Nu börjar jag ju fan gråta när jag tänker tillbaka på allt vi gjort, alla år vi har haft tillsammans. Tiden går snabbt när man har roligt säger man ju, och alla år med dig har gått galet fort, bara svischat förbi. För vi har alltid kul tillsammans. Du är som en syster för mig, eller är som en syster, du är min syster. Det jag gillar mest med dig, är att du är alltid dig själv och försöker inte vara någonannan. Du är vacker som du är och behöver inte 10kg smink i ansiktet. Precis lika fin utan. Nu ska jag börja avrunda. 

kommer du ihåg att vi gjorde ett löfte för 2011, att det här kommer att bli vårat år? nu jävlar håller vi det löftet!

annaw du är den finaste vänn jag har och jag tänker aldrig lämna dig.
jag älskar dig


























dag 7- vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Hade köpt massa saker! Först och främst en systemkamera :D Sen massa naisiga kläder, och en iphone 4 hade ju inte suttit helt fel. Hade då inte gett bort nått iallafall. Fast sen kanske jag hade sparat lite åxå, om de hade varit typ 100miljoner hade jag lätt hoppat av skolan! Eller neh kanske inte? Hade ju inte haft så mycket att göra då när alla andra är i skolan åde. Jo jade åxå dragit typ jorden runt, fast bara te ställen jag vill åka t.e.x new york ♥


free fallin'

startar sportlovet med en pk i magen. Kom hem från skolan för ett tag sen. Hade idrott sista timmen, skidor är ju som alltid lite småkul..fastne. Så såg de ut som att jag hade pissat ner mig. Satt kvar ett tag sen dårå och chilla bulle med nå naisigtfolk. Drog sen hem med clara, och sitter nu och ska snart börja packa för jag drar te pappa ikväll blir där typ hela sportlovet trorjag. Åh sitter och väntar på att desperate housewives ska ladda klart så man har något att sitta och se på! fast ja de står att de är 17h kvar så :(

puss




dag 6-typ av killar jag faller för

Vet fan inte, inget speciellt typ. Men dom ska iaf vara snälla och se bra ut, sen ett extra plus är ju magrutor ;) haha nej men jag vet faktiskt inte. Blåa ögon kanske? neeeeeeeeeh jag har ingen aning :O ja ni fick ju inte så bra svar men den var svår...

i wanna see you stayin' by my side

heihei hemskt mycket hej!
Kom hem för en stund sen, skolan var rätt så chill. Väntade tills anna slutade och gick sen hem till henne ensväng osv. W0h0, sista dagen imr dårå innan de blir sportlov :D Och imr äre den mest chilligaste dagen så ah. Fast har två prov...så ska plugga lite nu, fast ska först checka fäääjsbookeN ;)

pussisar

dag 5-någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Jani, just nu vill jag ha en systemkamera. Hade ju varit rätt niiz istället för att fota med mobilen! Eller alltså jag har bestämt att jag ska köpa en systemkamera, fast jag ska inte betala hela själv. Utan pappa betalar åxå för jag är verkligen semst på att spara pengar! Jag hade nu innan jag for till stan 3600riksdaler, och när jag kom hem hade jag kanske 2900 nåsånt maybe?! Så ja..kommer ju inte kunna köpa den på vääääldigt länge :( nåja, de är iallafall vad jag vill ha mest just nu. 


sitter nu och dunkar musik och ska snart sova. tidig kväll serni ;)


jo javet gummsi ♥

remember the name

blogguppdateringen idag har varit kass! Men jag har ju varit på skolan och de går inte att blogga från min mobil, de är nå cepe :S Hade ju halvdag så gick på grillän och käka med astrid, gick sen omkring lite innan vi gick tebax till skolan och hade mycke kul säger jag bara ;) Gick och klippte & färga håret sen, så nu har jag ganska kort hår och blondare. Är rätt så nöjd iaf! Nu ska jag slå på en bra rulle och sen sova. Eller ja ska försöka somna tidigt ikväll. 


zcottis

byebajs :D

saknaden är stor

tjenarä! Sitter hemma nu och gör inte ett piss. Anna for för nåra minutas sen, har varit duktig och gjort lite matteläxa. Fast blir att göra resten ikväll, matteprov på fredag serni ;) Halvdag imorgon, fettchill! Drar antingen till stan med Lisa eller så far jag hem eller nått. Nu ska jag dreggla efter lite kläder.

puss

dag 4-mina mål/drömmar/önskningar

Vinna nåra miljoner hade ju inte suttit helt fel ;) Nej men kanske flytta till ett annat land? Något lite varmare. Mina mål är väl att försöka klara ut skolan med bra betyg så man kan bli de man vill bli.
Har en önskan men den tänker jag inte skriva ut här, srybiatches! hehe..




dag 3-min favorit årstid och varför

Min favorit årstid är nog sommar. Mest för att jag fyller år på sommaren och för då blir jag brun. Gillar åxå vintern, köra skoter, fast då ser man ju ut som en blekfis men ah :( För på hösten känns de så dystert, och på våren så slaskigt. Nu ids jag inte skriva nåmer :D

shake that ass bitch

seriösrubrik123..hehe.
Den 8mars rullar jag iväg inmot landet. Eller jaaa mot fjällen. Ska vara några dagar i tjomåttis (stavning?) och köra skoter :D wih0! Slipper skolan då åxå så då äre ju lite extra najsigt. Ja var väl bara de jag tänkte skriva, slänger snart in ett inlägg om dedära dag1 blablabla saken sen.




because of you

Tjenarä!
Har klämt i mig en palt för nån timme sen, fast nu känns de som att jag kommer spricka eller nått liknande. Lisa for för nåra minutas sen, hon fyller ju fjorris idag :D Av mig ska hon få en navelpiercing och biopresentkort. Så blir att fara in till stan nåndag i veckan eller i helgen. Skulle egentligen följa med henne hem nu och käka nå tårta men jag ides verkligen inte, min mage är ganska så stenhård..Oh well, nu ska jag lägga mig i soffan ett tag och vänta på att pappa kommer med mina saker.


nej, men vadå längesen? ;)

cya


Chilli'n at school

hellåe! Sitter på skolan nu och chillar bulle, fick sluta 15min tidigare från bilden efter lite tjat ;) Snart har vi so, tobaks skit. Drar sen hem dirr efter skolan och käkar palt, fettgottja0 :-D Nu ska jag vara social med sötlisa. Puss

för dig ska jag göra de 1000 gng om

Solsidan ♥ hehe har suttit och glott på de. Ove är ju som lite småsöt! Skola imorgon dårå, taggar ju verkligen fastne. Hade gärna stannat hemma. Kommer bli fettskönt med sportlov! Bara de nu blir varmare så man kan fara och åka slalom :D Nu ska jag tydligen umgås med tha family, syns imr sötnosar!


finastevovveN

ge mig sommar, tack!


puss ;)

dag 2-en person jag vill träffa just nu

Jag har faktiskt inte en aning. Eller jo en person finns de jag skulle vilja träffa nu, men tänker inte skriva vem här ;) Kommer ju träffa dom flesta imorgon på skolan så. Ja nu vet ni. 

ska nog försöka köra på 2/dag, blire bra eller? :D



when it was good

tjubre! 
Har ju varit och ridit hela dan, red i cirka en timme. Galet skönt vare! Fast lite småkallt kanske. När jag var klar såg jag säkert ut som en michelingubbe. Drog sen hem och hämtade mitt pick & pack och rullade mot luleyo. Sitter nu hos pappa och har precis käkat. Resten av kvällen ska jag nog bara chilla framför solsidan eller nått. Skriver kanske sen. 

Gaah hoppas navelpiercingarna kommer till veckan, nog för att jag inte kan byta än men ändå ;)

pööss

dag 1-en bild på mig+10 fakta om mig



1. mitt hela namn är, anni magda ronja sjöberg (galethett, jojavet!)
2. min b3stis heter annaw
3. jag ska få ett syskon till sommaren
4. jag älskar att fota
5. jag har en litenbajsig hund som heter zcott
6. jag älskar musik!
7. jag tycker att donken är godare än max
8. jag köper oftast kläder jag aldrig kommer ha på mig
9. jag gillar att sminka folk
10. jag är en liten tjockis och spelar ingen sport



lever för dig

Jag är verkligen sämst på att komma på saker jag ska skriva i bloggen, så snodde denna!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6– Typ av killar jag faller för.
Dag 7– Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 10 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 11 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 12 – Mitt drömbröllop.
Dag 13 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 14 – Någonting jag ångrar.
Dag 15 – Innehållet i min väska.
Dag 16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 17 – Vad jag åt idag.
Dag 18 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 19 – Min favorit film.
Dag 20 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 22 – En låt som får mig att gråta.
Dag 23 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 24 – Min favorithögtid.
Dag 25 -  En blogg jag läser.

börjar väl nurå ;)

varför kan jag inte bara ta och glömma dig

hellåe :D
Kom hem från anna för en stund sen, fick vakna galet tidigt för hon skulle på konfaträff idag. Igår vare riktigt niiz! Rullade iväg mot anna vid 5, gick sen till emma. Spelade nå spel och käka sen, galet gott vare! Sen hade dom gjort en efterätt, chokladpannacotta ♥ hehe. Lyssnade på lite musik sen och snackade. Gick till anna vid halv 12 ungefär och skulle se om de var paaaarty, men nej :( Så jag och anna slog igång en rulle, fast fick sitta och se den själv eftersom anna däckade nästan dirr. Nu har jag tvättat bort sminket från igår och ska slå en pling till malin för att höra vilken tid vi drar till nina. Ska faktiskt dit och rida min gamla häst! Ojoj var ju hur längesen som helst jag red. Skulle kanske rida någon av islänningarna åxå. Mina ben kommer ju göra ganska så ont imorgon..

puss :D

life is a bitch

Kom hem för en liten stund sen, har hunnit duscha och ska snart börja fixa mig lite. Kvällen och natten spenderas hos annis, eller ska vara hos emma på kvällen. Vi lär ju feta med massa godis åde, niiz! Är galet nöjd med den dära som man ja hever bort ringar under ögonen åde med, den funka perfekt!Nu måste jag börja skynda mig för jag skulle vara hos anna vid 5, så skulle vi gå te emma och käka sen.

pusss

vi delade på kärlek, jag tog kär du tog lek

Sådär, då har man sett filmen och den var då bättre än vad jag kom ihåg. Fast bara lite fake åde dårå men annars varen ju bra. Snart kommer nog pappa och hämtar mig, fast har ingen lust att gå ut i kylan, huvvah DÖ vinter DÖ. Ne okej vintern kan vara kvar men kylan kan ju som försvinna. Varenda morgon jag har gått till skolan så har de varit -34! Nej men de är ju som nais att när man kommer till skolan så ser man ut som en michelingubbe för att man har förfrysit, fast då får jag ju skylla mig själv att jag går utan täckbyxor men ah. Nu ska jag tvätta bort sminket och sen krypa ner i soffan. Tror nog jag sover här iallafall, ser inte så lockande ut att gå ut.

cyatomorrow ;)

give me some more

Har kommit på att min bodylotion inte kommer räcka länge..sitter och stoppar på nytt var 15minut typ. Inte bra inte bra. Fast man får ju mjuka händer åde så ah. Hade verkligen inget intressant att skriva men skriver bara för att skriva..typ. Nu har då maten smält så sitter och väntar på att Elin ska göra klart..ja vad hon nu gör. Så man får se tha movie :D Vad jag kommer ihåg så är den inte så läskig va? De får jag väl se. Mest troligt så kommer min andra kusin hit senare, hon skulle plocka & färga mina ögonbryn. Behövs verkligen för jag suger på att plocka dom själv åde. Nåja intressant inlägg123, fastne.

förresten läs min kompis blogg, ---> LISA <---

heijs

pizZzZzZzZzZa

som rubriken lyder sitter jag och trycker i mig pizza just nu. Kommer inte ihåg vad den heter, men tog en med köttfärs, ost och ja tomatsås. Brukar alltid ta en vesuvio och när jag för en gångs skull tar en ny så tror ni inte att köttfärsen är så jävla stark att de bränner i munnen. Ojoj har inte mycke cola nu. Men god var den iallafall, fast blir nog vesuvio nästagång iallafall ;) Är ju fullmåne ute nu, fintfint. Så jag och min kusin ska slå igång van helsing sen. Var galet längesen jag såg den, kanske 3-4 år sen maybe..? Och jag var ju ungefär 7-8 så man titta inte så mycket. Kommer ihåg att jag tyckte jag var tuff som hade vågat se den med min "stora" kusin medans linn satt under täcket och sket ner sig (okej, inte bokstavligen men). Nu ska jag låta maten smälta litegrann så man orkar lite chips sen. Helt najs fredagskväll!

pusss

the botten is nådd

tjenaremanneN :D
hehe, kom just hem från stan lr hem och hem jag sitter hos faster. Är här ikväll så kommer pappa och hämtar mig sen, för dom skulle ut och käka med nåra. Blir väl mys framför tvn lr nått. I stan köpte jag massa stuffs, blev en bodylotion från lush, 2 linnen från jc, en kofta från stadium, foundation, och sen en ögon concealer lr vad de nu hette. Blev max-käk på de åxå, satt ju som fint! Nåja nu ska jag och handla lite till ikväll.

cyalater ;)

you are like a melody


här kommer bilder!


hihi lillb3stis



finlinn

peaceja0

hehe





ah men tp dagens outfit


heis



take it off

sitter hemma och chillar bulle med lillalinn. Ska snart ut och fota så blir säkert nå bilder då! Skriver lite mer sen dårå.

pusscya ;)

ice ice baby

Har kommit till pappa för en litenstund sen, dom har precis farit till stallet för dixie hade blivit sämre :'( Dom lär ju vara där ett tag så får väl sitta här själv och chilla bullä. Nais lr så inte. Slår väl en pling te nån om de blir för tråkigt. Nåja jag ska nog klara mig ;) Fast jag ska ändå lägga mig i sängen och drömma mig bort lite om en liten stund så ah. Imorgon kommer nog mest troligt linn till mig så ska vi fota massa, bjuder säkert på nåra. Nu ska jag bara läsa klart nå bloggar osv.

pussisar

ba ba ba

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? malin a, vi kmr på 5 min, äru klar?
Ringde dig senast? pappa
Vill du kasta en sten i huvudet på? en person
Saknar du mest just nu? eeeeeen
Ska du träffa imorgon? dom i skolan
Sov du med senast? lisa
Vem fick du senast sms av? ellinor c


JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna:  yup
Gråtit en hel natt: neh
Druckit så du spytt: nä
Åkt vattenskidor: jag trore?
Åkt rullstol: jies, fast var inte jag som behövde den
Gjort en bakåtkullerbytta: ah
Köpt lösgodis för över 50 kr: jio
Haft träningsvärk: jaaa
Önskat att du var det andra könet: nope
Sett din kompis i rosa kanindräkt: hah nej


KOLLA DIN MOBIL - KONTAKTLISTA
Har du kysst nr 7?
ann sjöberg, haha nej 
Brukar du vara med nummer 19?
elin fredriksson, ja vi är kusiner så
Gillar du nr 14? 
clara blank, klart!
Är nr 20 din bästis?
elin larsson, nope
Är nr 18 ngn sötnos?
einsteinelli, ahdå!
Älskar du nr 16?
david ribman, hah nej!
Är person nr 9 den du kysste senast?
anton drugge,  nejdå!
Var du med nr 28 idag?
erica nilsson, nej
Går nr 25 i samma klass som dig?
emma juntti, neinei
Har du sovit hos nr 21?
elin ruumensaari, nei 
Har nr 5 en likadan mobil som du?
amanda larsson, jag tror de? 
Är du kär i nr 50?
malin andersson, haha nej
Har du kysst nr 20?
elin larsson, nei
Har du kramat nr 27?
*hehe hemlig*, jo många gng

i believe

Kom för en liten stund sen till mamma. Gick halvägs till stallet från Lisa för malin och pappa skle hämta mig så skle vi dirr te stallet för dixie hade kolik :( Så dom lär ju vara där heeela kvällen om de inte blir bättre. Skolan idag var ganska chill även fast vi slutade 25över3 dårå. Nu ska jag rulla mig iväg mot duschen och sen packa lite stuffs. Sover nog ändå hos pappa ikväll. Ja nu pallar jag inte skriva nåmer ;)


sitter ju nu på tha old dator så hitta lite sådär mindre heta bilder, när kan de här ha varit? typ 2år sen? nåsånt :D

heidåe


hellu

sitter hos lisa nu och chillar bulle, ska snart börja dra mig hemåt så kommer pappa och hämtar mig sen. skriver ett inlägg sen! 

puss :D

fly

okej lovar dethär är sista testet...för idag!

Ta dom 10 första killarna
i din mobil kontaktlista.

1. amadeus larsson
2. anton willberg drugge
3. calle blank
4. charlie sandberg
5. david isaksson
6. david ribman
7. elias nimenius
8. eric johansson
9. erik liljekvist
10. filip westman

Har du pussat nummer 7? - nope
Känner du nummer 4? - hah nej
Bästa minne med nummer 9? - har aldrig träffat han
Skulle du kunna ge nummer 10 en kram? - vet inte ens vem de är
När ska du träffa nummer 1? - blir väl skolan
Hur är vänskapen mellan 6 & 7? - vet inte om dom knr varandra?
Är nummer 5 söt? - är han väl
Vad är det bästa med nummer 9? - sneel
Första intryck av nummer 2? - knr han inte, men tp snäll
Hur länge har du känt nummer 3? - haha sen jag var liten
Hur träffade du nummer 4? - öh typ leos cup
Har du träffat nummer 6 senaste månaden? - jio
Har nummer 10 varit i ditt hus? -  nej
När träffade du nummer 1 senast? - idag
Är du vän med nummer 10? - nej
Har du gått på bio med nummer 6? - nej
Vad pratar du och nummer 7 om oftast? - känner han inte
Har du och nummer 6 haft ett förhållande? - nej ;o
Har du velat slå nummer 8 i ansiktet? - hehe nädå

trusted you

bara för att jag älskar test :D

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag har många ärr.
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[/] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har tatuering/ar
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[/] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[a] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[/] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[?] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit i Turkiet.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Spanien

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag är rädd för att dö
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[/] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[/] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.

hehe l3tt de tråkigaste testet hittils!

do it all night

Ta fram din bästa lista på spotify. Den måste ha över 24 låtar. Tryck sen på "shuffle" (alltså slumpa) och sen next, och så skriver du in låtnamnen som dyker up!

Hur mår du idag?
- my life would suck without you

Kommer du komma långt i livet?
- mister cool

Hur är skolan för dig?
- free fallin

Vilken är ditt livs themesong?
- hero of war

Vilken är din livshistoria?
- lonely


Hur ser din framtid ut?
- ayo technology

Hur blir din morgondag?

- du

Vad vill du säga till dina vänner?

- hey där

Vilken sång beskriver dig bäst?
- shake that ass bitch (HAHA)


Hur ser ditt liv ut just nu?
- crazy in love

Vilken låt kommer spelas på din begravning?
- coming home

Hur var du som barn?
- superhuman

Vem kommer du gifta dig med?

- right now

Hur ser världen på dig?
- i like it


Vad brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
- do you wanna fuck

Hur kommer ditt barn vara?
- billionare

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
- allvarligt talat

Hur blir du igenkänd av folk?
- i believe

Vilken är din livsfilosofi?
- club can't handle me

Vad tycker dina föräldrar om dig?
- we don't care

Tycker andra att du är attraktiv?
- all night long

Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
- i know you want me

Hur ser du på sex?
- vi mot världen

bara för att jag har fett-tråk! Nu håller mamma på att göra  middag, hehe jag ringde och gnällde att jag inte kunde göra middag så nu är hon hemma och fixar käk. Lite senare kommer pappa och hämtar mig. 

pussseN ;)



what do they know

Sitter nu på min gamla dator och har laddat över nåra bilder till min dator. Och så har jag bas på den hära så lär sitta här och lyssna på musik ett tag. Suger att de inte går att ha videoklipp från youtube, eller gåre? för jag har testa men de funka inte för mig :( fast jag gjorde väl säkert fel åde. Testar sen igen, tänkte slänga in nåra naisiga låtar som ni kan sitta och roa er med. Drar till pappa ikväll så får man skjuts till skolan imorgon. Satan vad kallt de är! När jag skulle till skolan imorse trodde jag fan jag skulle frysa ihjäl, kände inte ens mina ben och händer när jag kom te skolan, då äre fan illa! Fast jag hade ju iof bara jeans på mig (klart jag hade andra kläder åxå dårå men ah) trodde de var varmt ute så ides inte ta täckisarna. Men hade ju som liite fel. Fick skjuts hem sen efter skolan så de var ju nais :D Nu ska jag göra middag, ovanligt ehe jo. Fast ska bara göra till mig själv så då blire ju lätt. skriver maybelater.

pussisar

allting har förändras

Har precis kommit hem från skolan, den sög! Och då menar jag inte lite heller. Finns ju som en irriterande person som är helt dum i huvudet, loveya! fastne. Nåjah shit the same. Ska snart gå ut med min bajsiga vovvä, heh. skriver ett mer seriösare inlägg sen.

hei

high on life

nej nu ska jag snart nanna kudden, är galet trött. Och ändå har jag inte gjort ett piss idag? nåja avslutar med ett test. 


(x) du har en parfym som kostar mer är 500.

(x) du har mer än 10 nagelack

(x) du har eller har haft lösnaglar.

(x) har/haft en bild på dig som bakrundsbild på datorn.

(x) du har minst 10 klädesplagg som du inte använder.

(x) när du var liten ville du vara prinsessa.

(x) du har haft rosa på ditt rum.

totalt: 7

 

(x) Du har färgat håret.

(x) Du har slingat håret.

(x) Du har alltid dig mobil med dig.

(x) Du dansar vilt när du är ensam hemma.

() Du går aldrig hemmifrån utan smink.

( ) Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.

(x) Du älskar gå te frisören.

(x) Du solar hellre än att bada.

totalt: 7

Du älskar

 

(x) Skor

(x) Färgen rosa

(x) Shopping

(x)Dekorationer
(x) Speglar

( ) Skolan

() Delfiner

( ) Disney filmer

( ) Ljus

( ) Blommor

( ) Mjukisdjur

totalt: 5

 

shoppar/shoppat på

 

() MQ

( ) Kompaniet

() Viktorias street

(x) H&M

(x) Gina tricot

( ) NK

( ) Top gun

(x) JC

(x) Bik bok

(x) Kappahl

(x) Cubus

(x) Sisters

(x) Lindex

(x) Diva

totalt: 10

 

Du säger ofta

 

(x) Whatever

(x) Oh my good

(x) Vet inte

( ) Cute

( ) Hot

(x) Visst

(x) Säkert

(x) Ursäkta

(x) Ofta?

( ) Daaaaaah ?

() LOL

totalt: 7

 

Läser

 

( ) Frida

( ) Cosmopolitan

( ) Glamor

( ) Elle

( ) Gogirl

() Bravo

( ) Julia

( ) Wendy

( ) Bravo girl

( ) Star flash

( ) Okej

totalt: 0

Du gillar dessa filmer

 

( ) Elizabettown

(x) Eva och Adam

(x) Freaky friday

( ) Ciao bella

( ) A walk to remember

(x) Notting hill

( ) Where the heart is

() Just my luck

(x) John Tucker most die

(x) Remember me

( ) Girls United

() How to loose a guy in 10 days

(x) Hannah montana the movie

( ) My girl

totalt: 6

 

Du brukar kolla på

 

() Lost

(x) Top model

(x) Projekt runway

(x) Desprate hosewives

( ) The simple life

( ) Men in trees

( ) 8th & ocean

(x) Grey´s Anatomy

(x)  The OC

(x) The hills

(x) Gilmore girls

(x) One Tree Hill

( ) Heros

(x) Idol

totalt: 9

 

16-29 killtjej

30-40 vanlig tjej

41-49 fjortus varnig

50-69 fjortis bitch

70-94 värsta fjortis ever !


jahapp :O

i don't wanna be in love

sitter hemma nu och chillar bullä, blev inte att linn sover ikväll men på torsdag blire ;) ska fota massa bilder då åxå så ni kanske får se nåra! hade tänkt att se halv 8 hos mig men kom på de nu så lite försent kanske..? Nåja var ju typ gayvecka lr vad dom nu sa? hah, ska snart försöka ta mig in i duschen, ska somna tidigt ikväll har jag bestämt fast fårväl se hur de går med de. Mamma kommer nog hem snart, hon hade köpt nå chips lr vad hon nu sa? Fast kan ju säga att jag inte tänker äta de, tröck en hamburgare från donken till middag så ah. Har redan börjar titta på skolavslutningskläder och har redan kommit på en outfit, ska vara i tid med att hitta kläder iår, förra året fick jag mer slänga ihop nått på 2sek. Avrundar här eftersom min mamma kom hem.

puss

boring

bara för att jag har tråkigt så; 

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång '
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
Summa = 12
Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
(/) Använder fondation varje dag
(/) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
(/) Använder bodybutter varje dag
(/) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(/) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
(/)  Klipper dig varannan/varje månad
Summa = 5
Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
() Hårförlängning
(x) Piercat dig 
() Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa = 4

RESULTAT : 5
Totalt:
0-10 Den naturliga naturligaste tjejen
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast

buhuh :(

tired of being sorry

tjuuuuubre! 
Sitter här hemma nu och väntar på att malin och pappa ska komma och hämta mig så jag tar mig till mamma. Astrid skulle kirra en ny header te mig, eftersom min är lite felstavad. hehe, märkte de för ett tag sen men ides inte fixa om den så hon får göre ;) Blir mest troligt skolan imorgon, baispåde! Fast de blir mer nais efter skolan för då kommer mest troligt anna till mig ♥ yää vi lär väl vara coola som vanligt. Nu tror jag pappa och Malin kom.

heidåe

put a smile on your lips

nu har jag kirrat smileysar oxå, tkr de ser mycket roligare ut då. Inte lika stelt ;) Har just käkat lunch och har verkligen inget intressant att skriva om. Dunkar musik åxå om någon är intresserad av att veta..? oh well, nu ska jag försöka ta mig till duschen och tvätta naveln osv. Senare idag far jag hem till mami, har inte träffat henne på många dagar nu :s ska åxå ringa till Linn och höra om hon vill sleepa hos mig inatt. Eller ah de vill hon alltid men fårväl se om henne farsa är sneel eller inte, jag chansar på att han inte äre...fårväl se sen.

skriver senare, oki?

valentines day ♥


Idag äre ju alla hjärtans dag, fast de vet ju alla men ah. Ni undrar ju säkert varför jag inte är på skolan nu? Nej blev ingen skola för mig idag. Så jag sitter hemma och chillarbullä, ska ladda hem nån naisig film sen kanske. Pappa och Malin kommer hem därvid 5 nångång så får sitta här helt alone tills dess. nåja jag ska nog klara mig. Fint väder ute åxå, kanske går ut och går ensväng..? hade varit niz men fårväl se om jag ids ta på mig kläder åde.

lite bilder;




huhu iphone 4 ♥

julafton

typ igår? (jag till vänster, anna till höger)

sådär ni får se fler bilder sen!


i choosed wrong

Sådär nu är jag galet nöjd med min blogg! Nu hoppas man bara på att få lite läsare så blire ju awsome. Jag kan ju berätta lite om mig själv så ni vet vem de är som skriver osv. Jag heter då Ronja och är 13 år men blir fjorre iår, jag bor i en liten by mitt ute i ingenstans (okej inte precis men ah) sen bor jag även i en storstad (okej inte så stor). Mina föräldrar är skilda så de är därför jag bor på 2 olika ställen. Jag bor på helgerna och ibland på veckorna i stan med min pappa och hans tjej malin, jag kommer snart få en lillebror-till sommaren. Sen på veckorna bor jag hos min mamma i lillabyn och hennes kille andreas, hos mamma har jag inget syskon men en bajsig vovve vid namn zcott. Jag spelar basket på fritiden och är med mina fina vänner. Gillar även att fota och söker efter en bra systemkamera. Min allra bästaste och finaste vänn heter anna, finns inte ord som förklarar henne. Nåjah nu vet ni lite om mig iaf. hoppas det räckte.

pok!

just do it

Nu är jag faktiskt ganska nöjd med den förutom att de är nått cepe med kommentarsrubrikerna, kan inte få bort de rosa hur mycket jag än försöker?! Och tro mig jag har försökt ett tag nu! Gaah man ser ju inte vem som kommenterar om de ska se ut sådär? åh ajah får väl försöka fixa till det då.

hellå everybody

okej, everybody var kanske en överdrift..? oh well, jag heter iaf ronja och blev fett tagg på att ha en blogg. Jag har egentligen en annan blogg men den läser tydligen mina föräldrar så då kan man ju inte precis skriva vad man vill!? Så nu har jag kirra en ny, nica va? den ser ju som lite små tard ut nurå, men hlr på att försöka fixa den de lilla jag kan om blogg.se osv.


puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0